WellCode: Păreri de la oamenii care au lucrat cu noi și s-au angajat ca programatori

Postările studenților WellCode angajați după programul de mentorat

Wellcode pareri

Am intrat in program fara sa stiu sa afisez „Hello World” pe ecran, practic de la 0 si am ajuns sa am un nivel in care fie apreciat de o firma care mi-a oferit oportunitatea sa lucrez pe un proiect foarte interesant.

A venit si randul me sa pun acest anunt cu „M-am angajaaaaaaaaat” In primul si primul rand, multumesc mentorilor pentru indrumare

Wellcode pareri
Wellcode pareri

As vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat! 
Junior Frontend Developer la o companie romaneasca lidera pe piata horeca, cu propriile solutii. Javascript + Titanium pt inceput, cu perspective de VueJS si Fullstack pe viitor.

Vreau sa va anunt ca programul vostru de mentorat a dat roade, luni semnez primul meu contract in calitate de Junior Software Developer pe o perioada indeterminata.

Wellcode pareri
Wellcode pareri

Am primit o oferta pe partea de Front-End (React) de la o companie cu sediul in Iasi.
Vreau sa multumesc mentorilor si acestui program minunat care m-a adus pana aici.

Dupa luni intregi de munca si sute de probleme lucrate, acum cateva zile am primit un mail din partea celor de la Microsoft care m-au invitat la un interviu pentru un posibil internship.
Acum o saptamana am avut un interviu pentru o firma din Timisoara la care a iesit totul foarte bine, le-au placut proiectele mele personale, au inteles ca am acumulat anumite cunostinte, iar astazi am primit si o oferta din partea lor si practic ma pregatesc de primul meu job.

Wellcode pareri
Wellcode pareri

Astăzi am fost acceptat pe o poziție de junior și cu această ocazie le mulțumesc mult întregii echipe!

M-am angajat ca front end web developer la o firma din Arad.

Wellcode pareri
Wellcode pareri

Echipa Wellcode mi-a ghidat pasii in fiecare moment si mi-a fost alaturi atunci cand am vorbit de progrese (mai mici sau mai mari) dar si cand am trecut prin perioade pe care le consideram mai grele pentru ca eram blocata la anumite probleme.

În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor persoanelor din echipa WellCode pentru că m-au ajutat pe tot parcursul începerii călătoriei mele în lumea aceasta a programării și care și-au consumat timpul și eforturile să mă ajute să ajung la un punct în care să mă pot descurca de unul singur.

Wellcode pareri
Wellcode pareri

I’m really excited to tell you that I got a job offer, for a Junior Software Developer position, at a big company in Timisoara.

Vreau să vă anunț că am reușit să mă angajez ca și Junior Programmer.

Wellcode pareri
Wellcode pareri

I got an invitation for an interview for a Google S.T.E.P Intern position.

Am reusit sa obtin prima oferta pe care am si acceptat-o. Este o pozitie de Junior .NET Developer. Mi-a facut placere sa fac parte din WellCode, a fost cea mai frumoasa experienta prin care am trecut din punct de vedere al dezvoltarii mele nu doar ca si programator, dar si ca persoana mai disciplinata.

Wellcode pareri
Wellcode pareri

M-am angajat (sau cel putin am acceptat oferta de angajare). In primul rand trebuie sa multumesc intregii echipe WellCode care m-a sustinut constant pe parcursul programului.

Câteva cuvinte de la persoanele care s-au angajat după ce au parcurs programul WellCode

Vezi și mai multe păreri

Ce spun oamenii din programul de mentorat WellCode

Wellcode pareri

Hinturile voastre sunt super folositoare si deschid ochii. Multumesc din nou!

Wellcode pareri

Multumesc ca m-ati ghidat cu pasi marunti, cand ati fi putut sa imi spuneti direct unde era greseala.

Wellcode pareri

Vă mulțumesc enorm, atât pentru răspunsuri, cât și pentru răbdare și implicare!

Wellcode pareri

Sunt foarte multumit de toata platforma si sunt super fericit ca am atatia oameni frumosi care ma sustin aici si au rabdare cu mine sa imi explice.

Mi-a plăcut că nu faci parte dintr-o clasă, dintr-un grup de elevi și poți învăța în ritmul tău fără frica de a rămâne în urmă. Eu fiind marinar și având un program destul de haotic la navă și internetul destul de limitat, probabil că dacă eram într-un grup mai mult ca sigur că aș fi rămas în urmă.

Wellcode pareri

Felicitări pentru inspirația de a creea o asemenea platformă.

Wellcode pareri

E foarte interactivă platforma asta, provoacă puțină dependență

Wellcode pareri

Multumesc mult pentru sustinere, sunteti o echipa organizata si performanta!

Wellcode pareri

Am făcut problema și am luat 100 de puncte cu 3 steluțe

Un sfat pentru toți cei care vor să înceapă, cu siguranță aș putea să recomand acest curs pentru că pe mine m-a ajutat și dacă m-a ajutat pe mine cred că poate să ajute pe oricine.