Eşti aici pentru că ai aflat de cursul nostru gratuit de programare. Înainte de a-ţi spune mai multe, să ne prezentăm.

Cine e WellCode?

Eu sunt Petru de la WellCode şi de 9 ani învăţ oamenii să scrie cod. În tot acest timp, lucrând cu mii de oameni, am perfecţionat o metodă prin care îi învăţ să-l scrie BINE. Atât de bine, încât 95% dintre absolvenţii mentoratului de la WellCode lucrează deja ca programatori. 

Petru Trîmbițaș

Cursul nostru gratuit

În cursul nostru gratuit vei învăţa bazele programării. E primul tău contact cu acest domeniu. E suficient încât să vezi cum lucrăm şi să-ţi dai seama dacă programarea e pentru tine. 

Nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat. E un curs creat de oameni cu experiență la Google și Facebook, experți care chiar vor ca tu să intri cu succes în această lume a programării. Când ai mai primit ceva atât de valoros, gratuit?

Un program de mentorat altfel

Cursul de programare gratuit e doar un început. Nu îți garantează că te vei angaja ca programator imediat după ce îl termini. Poți însă să-ți dai seama dacă ești gata pentru etapa următoare.

Programul de mentorat. Un program care construiește cariere. Povestindu-ți despre el, îți povestim de fapt despre noi.

WellCode angajează

Programul nostru de mentorat te învaţă să gândeşti “în cod”, îţi arată cum să-ţi creezi propriile aplicaţii şi te ajută să-ţi faci un CV care să-ţi aducă interviuri de angajare.

Noi te învăţăm cum să înveţi. Împreună aprofundăm structura din spatele oricărui limbaj de programare. Practic după mentoratul nostru vei putea învăţa cu uşurinţă ORICE limbaj! În afară de asta, te învăţăm cum să îţi programezi mintea pentru performanţă. Da, e nevoie de o anumită structură mentală pentru a fi bun, şi noi te învăţăm cum s-o obţii.

Everybody should learn programming, because it teaches you how to think.Steve Jobs

Mentorii te învaţă, te consiliază, îţi dau sfaturi, îţi dau tips&tricks, sunt alături de tine, iar când te împotmoleşti nu te abandonează şi îţi dau note proaste, ci te ridică de umeri şi te împing mai departe. 

Eu, Petru de la WellCode, sunt sigur că, dacă urmezi sfaturile şi tehnicile noastre, poţi ajunge un programator de succes. Dovada sunt toţi absolvenţii WellCode care s-au angajat ca programatori, mulţi dintre ei la companii mari.

Dar să începem cu începutul. Înscrie-te aici la cursul nostru gratuit de programare!

Ce poți să faci tu acum?

  • Să nu faci nimic și să aștepți ca viața ta să se schimbe de la sine
  • Să faci ceva pentru tine: începe cursul nostru gratuit. Înscrie-te AICI

Echipa WellCode

Petru Trîmbițaș fondator Wellcode

Petru Trîmbițaș – Fondator și coach

Alexandra Jurca - Coach WellCode

Alexandra Jurca – Coach

Iosif Nistor - Web developer & mentor WellCode

Bogdan Chișu – Coach

Andreea Vanea - Mindset coach WellCode

Andreea Vanea  – Mindset coach

Delia Gui - Client Succes Advisor Wellcode

Delia Gui – Client Success Advisor

Lenuț Ileni - Web developer & mentor WellCode

Lenuț Ileni –  Coach

Cosmin Morar - Mentor WellCode pentru olimpiadă

Cosmin Morar – Coach pentru olimpiadă

Daniela Mârza - Client Succes Advisor WellCode

Daniela Mârza – Client Success Advisor

Realizările cursanților

E foarte tare la WellCode. O să vă ajute mai mult decât alte cursuri. Asta e fain la voi, că oferiți și partea de mindset și mentorat până la angajare.

Andrei

Junior Developer

Vreau să vă uitați la mine. Am 19 ani, am învățat programare de la zero și după 4 luni de mentorat am început să lucrez la un proiect iar după 2, 3 săptămâni de la proiectul respectiv am obținut o ofertă și deja de câteva luni lucrez în industrie.

Lilian

Programator

Asta m-a ajutat cel mai mult. Să discut problemele și să îmi dau seama că jumătate din problemă de fapt o știu.

Alex

Olimpic internațional și național

Sunt entuziasmat să vă spun că am primit o ofertă de job pe poziția de Junior Software Developer la o companie importantă. Sunt recunoscător pentru tot ajutorul pe care mentorii l-au oferit și vreau să vă mulțumesc pentru susținere. Hard work really does pay off!

Nichita

Junior Software Developer

Nu înțeleg de ce oamenii cred că pot face 6 ani de facultate, dar nu câteva luni în programul de mentorat WellCode. […] Având în vedere problemele pe care le-am rezolvat pe platformă, simt că nu mai am niciun obstacol în a mă dezvolta la locul de muncă.

Călin

Frontend Developer

Înscrie-te la cursul nostru gratuit
de programare

Urmărește-ne și pe Social Media: