Un program încurajat de

Bursele WellCode:
te plătim să fii mai bun

Înainte de a vorbi despre promoţii şi oferte, să ne prezentăm.

Cine e WellCode?

Eu sunt Petru de la WellCode şi de 9 ani învăţ oamenii să scrie cod. În tot acest timp, lucrând cu mii de oameni, am perfecţionat o metodă prin care îi învăţ să-l scrie BINE. Atât de bine, încât 95% dintre absolvenţii mentoratului de la WellCode lucrează deja ca programatori. 

Petru Trîmbițaș

Un program de mentorat diferit

Programul nostru de mentorat te învaţă să gândeşti “în cod”, îţi arată cum să-ţi creezi propriile aplicaţii şi te ajută să-ţi faci un CV care să-ţi aducă interviuri de angajare.

Noi te învăţăm cum să înveţi. Împreună aprofundăm structura din spatele oricărui limbaj de programare. Practic după mentoratul nostru vei putea învăţa cu uşurinţă ORICE limbaj! În afară de asta, te învăţăm cum să îţi programezi mintea pentru performanţă. Da, e nevoie de o anumită structură mentală pentru a fi bun, şi noi te învăţăm cum s-o obţii.

WellCode angajează

Everybody should learn programming, because it teaches you how to think.Steve Jobs

Diferenţa dintre un curs şi un mentorat este crucială. La curs profesorii doar îţi predau şi apoi îţi dau teste. Mentorii te învaţă, te consiliază, îţi dau sfaturi, îţi dau tips&tricks, sunt alături de tine, iar când te împotmoleşti nu te abandonează şi îţi dau note proaste, ci te ridică de umeri şi te împing mai departe. 

Eu, Petru de la WellCode, sunt sigur că, dacă urmezi sfaturile şi tehnicile noastre, poţi ajunge un programator de succes. Dovada sunt toţi absolvenţii WellCode care s-au angajat ca programatori, mulţi dintre ei la companii mari. 

Sigur, toate cursurile de programare se laudă cu aceleaşi lucruri – numărul de studenţi, vechimea pe piaţă, faptul că dau diplome, etc. Oare numărul de studenţi ai unei facultăţi te face pe tine mai bun la sfârşit? Vrei sa fii parte dintr-un număr sau chiar vrei să înveţi? Vrei o diplomă sau chiar vrei să obții un job în programare? Bineînţeles că îţi dăm şi noi o diplomă, dar nu ea îţi va aduce de una singură un job bine plătit în acest domeniu, ci ceea ce ŞTII.

Şcoala care te plăteşte

Programul nostru de mentorat nu e gratuit, dar vor fi printre cei mai bine investiţi bani din viaţa ta. Eu, Petru de la WellCode, îţi garantez că dacă eşti ambiţios şi muncitor, chiar dacă o iei de la zero, la sfârşitul programului nostru te vei angaja ca programator. Iar dacă nici acest lucru nu e suficient de motivant… eu vreau să investesc în tine, împreună cu tine.

De aceea am luat o decizie foarte importantă:

Toţi absolvenţii WellCode primesc o parte din investiție înapoi.

Ai citit bine.

Toţi cei care termină mentoratul WellCode vor primi o parte din suma investită înapoi.

Primii clasaţi vor primi toţi banii. Următorii vor primi o mare parte din sumă înapoi.

Ultimii vor primi mult mai puţin. Dar absolut toţi vor primi ceva.

De ce vreau să facem asta? Pentru că toţi maratoniştii merită aplauze. Şi pentru că eu, Petru de la WellCode, cred atât de mult în performanţa acestui curs, încât vreau ca toţi studenţii să-l termine. 

Vreau să-ţi dau şi ţie un motiv în plus să înveţi bine programare. 

După absolvire poţi ajunge să primeşti şi 23 -100% din investiție înapoi. Depinde de tine.

WellCode ar fi singurul program de învăţare cod la care câştigi primii bani imediat ce ai terminat şcoala!

Regulamentul sistemului WellCode aici. 

Vrei să vezi cum poţi beneficia de acest sistem? 

Programează-te pentru o oră de consultanţă gratuită!

Ce poți să faci tu acum?

  • Să nu faci nimic și să aștepți ca viața ta să se schimbe de la sine
  • Să te programezi la o oră de consultanță gratuită, unde vom discuta exact despre situația și posibilitățile tale. Programează-te AICI

Echipa WellCode

Petru Trîmbițaș fondator Wellcode

Petru Trîmbițaș – Fondator și coach

Andreea Vanea - Mindset coach WellCode

Andreea Vanea  – Mindset coach

Alexandra Jurca - Coach WellCode

Alexandra Jurca – Coach

Cosmin Morar - Mentor WellCode pentru olimpiadă

Cosmin Morar – Coach pentru olimpiadă

Lenuț Ileni - Web developer & mentor WellCode

Lenuț Ileni –  Coach

Iosif Nistor - Web developer & mentor WellCode

Bogdan Chișu – Coach

Delia Gui - Client Succes Advisor Wellcode

Delia Gui – Client Success Advisor

Daniela Mârza - Client Succes Advisor WellCode

Daniela Mârza – Client Success Advisor

Realizările cursanților

E foarte tare la WellCode. O să vă ajute mai mult decât alte cursuri. Asta e fain la voi, că oferiți și partea de mindset și mentorat până la angajare.

Andrei

Junior Developer

Vreau să vă uitați la mine. Am 19 ani, am învățat programare de la zero și după 4 luni de mentorat am început să lucrez la un proiect iar după 2, 3 săptămâni de la proiectul respectiv am obținut o ofertă și deja de câteva luni lucrez în industrie.

Lilian

Programator

Asta m-a ajutat cel mai mult. Să discut problemele și să îmi dau seama că jumătate din problemă de fapt o știu.

Alex

Olimpic internațional și național

Sunt entuziasmat să vă spun că am primit o ofertă de job pe poziția de Junior Software Developer la o companie importantă. Sunt recunoscător pentru tot ajutorul pe care mentorii l-au oferit și vreau să vă mulțumesc pentru susținere. Hard work really does pay off!

Nichita

Junior Software Developer

Nu înțeleg de ce oamenii cred că pot face 6 ani de facultate, dar nu câteva luni în programul de mentorat WellCode. […] Având în vedere problemele pe care le-am rezolvat pe platformă, simt că nu mai am niciun obstacol în a mă dezvolta la locul de muncă.

Călin

Frontend Developer

Programează-te la o oră de

consultanță gratuită!

Urmărește-ne și pe Social Media: