WellCode_Ziarul_Financiar

Petru Trîmbiţaş, fondatorul WellCode, furnizor de cursuri de programare IT: „În 2020, numărul celor care s-au înscris pentru a urma cursuri de programare a crescut cu aproximativ o treime faţă de anul anterior.

A bifat un milion de Euro la numai 27 de ani abia împliniţi. A lucrat la Facebook şi la Google, în Statele Unite, dar s-a întors acasă, unde şi-a deschis propria afacere.

WellCode_ibani
WellCode_Financial_Inteligence

WellCode, furnizor de cursuri de programare IT și servicii de mentorat, cu sediul în Cluj-Napoca, țintește dublarea cifrei de afaceri până la 4 milioane de lei în acest an, după ce a încheiat primul trimestru cu încasări de 1,5 milioane de lei și o creștere cu peste 60% a numărului de cursanți în luna martie.

Petru Trîmbiţaş s-a întors în România cu experienţa acumulată la Google şi Facebook, două companii importante, iar acum vrea să le împărtăşească şi altora din experienţa sa.

O spune direct: „WellCode, platforma prin intermediul cărora îi învaţă pe alţii programare de la zero, îşi are rădăcinile în nemulţumirea sa faţă de sistemul de învăţământ din România.

Logo Adevarul
WellCode_Edupedu

Campanie inedită de susținere a Informaticii la BAC, după ce Ecaterina Andronescu a “uitat” să introducă materia în planurile sale pentru o viitoare lege.

Creatorii celei mai mari platforme de educare în programare din România – WellCode.ro – au lansat în urmă cu 2 săptămâni campania #staiasa, cu scopul de a menține Informatica disciplină de Bacalaureat.

Elevii care vor susţine Bacalaureatul la Informatică vor beneficia de meditaţii online prin intermediul platformei WellCode.ro, dezvoltată de o echipă de IT-işti români cu internship la Google sau Facebook.

WellCode_Antena1
WellCode_IlikeIT

Visaţi la o carieră în IT, dar nu aţi învăţat programare sau nu mai ţineţi minte ce aţi făcut la şcoală?

Câţiva tineri, care au lucrat la Facebook şi Google, sunt gata să vă dea o mâna de ajutor.

WellCode a fost creată ca sprijin pentru elevii care își doresc să învețe să programeze gratuit, indiferent de condiția socială și de zona în care locuiesc.

Platforma gratuită de IT conține lecții practice cu teste și evaluări, online, care ajută elevii să învețe programare, încă de la clasa a V-a.

Start_Up Logo