Cursuri programare / IT copii

Îți dorești că prichindelul tău să aibă un viitor strălucit și stabil din punct de vedere financiar? Atunci asigură-te că îl ghidezi bine și îl ajuți să lucreze încă de acum la succesul carierei lui! Înscrie-l pe cel mic la cursurile de programare copii din cadrul mentoratului WellCode și ajuta-l să descopere misterele limbajului IT.

Cursuri programare copii | WellCode

Oferă-i cadrul potrivit pentru a-și satisface atracția față de calculatoare și ajută-l să transforme timpul pierdut online în viitorul lui profesional, cu ajutorul mentoratului WellCode.

Rezultate obținute de elevi cu ajutorul cursurilor de programare pentru copii WellCode

Încă din 2014, copiii care s-au înscris în programul nostru de mentorat au reușit să obțină performanțe remarcabile. Astfel, în fiecare an, elevii pregătiți în cadrul mentoratului nostru au reușit să se califice la faza națională a olimpiadei de Informatică. An de an – din 2014 până în prezent –, fără nicio excepție!

La finalul studiilor liceale, cea mai mare parte dintre copiii care au urmat cursurile de IT pentru copii, din cadrul mentoratului WellCode, au reușit să se angajeze relativ repede ca programatori.

Mentorii WellCode oferă susținere și pregătire la cele mai înalte standarde. Astfel, an de an avem grijă să ne îmbunătățim procesul de pregătire, iar rezultatele devin din ce în ce mai bune.

Consultă oferta noastră de cursuri IT pentru copii și înscrie-ți prichindelul! Oferă-i șansa unui viitor mai bun, bazat pe pasiunea lui pentru calculatoare și mediul online!

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...