Cursuri IT acreditate – cât de mult te ajută în obținerea unui job în programare?

Obținerea unui job în domeniul IT a devenit obiectivul tău cel mai important și deja ești hotărât să îți începi călătoria pe acest drum? Atunci, WellCode este alegerea perfectă pentru tine! Noi îți oferim un program de mentorat, bazat pe învățarea interactivă, în ritmul propriu. În cadrul mentoratului nostru, vei avea ocazia de a învăța cum să înveți, înainte de toate, iar apoi vei ști cum să îți setezi un mindset de învingător.

Cursuri IT acreditate | WellCode

Accentul mentoratului nostru se pune pe crearea unui portofoliu de proiecte personale, care să te ajute să obții job-ul mult dorit. Programul nostru se adresează tuturor persoanelor pasionate de Informatică, indiferent de vârstă. Fie că ești începător, fie copil / elev, fie un adult care-si dorește o reconversie profesională – mentorii noștri au capacitatea de a-și adapta modul de prezentare a informațiilor conform nevoilor și nivelului fiecărui cursant în parte.

Urmarea unor cursuri IT acreditate nu-ți oferă garanția că la final vei fi angajat în domeniu, însă la finalul mentoratului WellCode ai toate șansele să obții postul mult dorit. De ce? Cursurile noastre se bazează pe punerea în practică a informațiilor învățate, astfel încât la final să te poti prezenta la interviurile de angajare cu un portofoliu de proiecte personale convingător, care să te diferențieze de competitori și care să-l facă pe angajator să te aleagă pe tine. 

Cursuri programare acreditate | WellCode

Cursuri IT / programare acreditate sau mentoratul WellCode?

WellCode îți propune un sistem diferit de a învăța programare. Mentoratul nostru este gândit astfel încât problemele de pe platformă să poată fi parcurse de către orice cursant. Evoluția pe platformă va fi una provocatoare, iar cunostințele acumulate te vor ajuta ca, la final, să-ți poți crea un portofoliu de proiecte personale cu care să reușești să te angajezi. Iată 5 motive pentru care să alegi să urmezi mentoratul WellCode:

  • cursurile IT acreditate se bazează pe comunicarea informațiilor din domeniul informaticii. Mentoratul WellCode nu doar că te învață cum să codezi în orice limbaj, ci alături de noi vei avea parte si de coaching despre cum să îți organizezi mai bine viața – mentorii te vor îndruma în toate etapele, de la primele probleme pe platformă și până la depunerea CV-urilor și susținerea interviurilor pentru angajare;

  • 95% dintre cei care au finalizat mentoratul nostru lucrează în IT sau au fost angajați;

Curs IT acreditat | WellCode
  • este un program atât de bine structurat încât chiar și elevii sau copiii de vârste mai mici reușesc să rezolve problemele. Mentorii WellCode le sunt alături și îi ajută pe copii să se pregătească pentru Olimpiadă sau pentru participarea la diverse concursuri de Informatică sau pentru Bacalaureat;

  • mentorii noștri te vor învăța cum să scrii un cod bun și, pe lângă asta, te vor învăța să înveți. Vei învăța cum să te raportezi la diversele evenimente din viața ta, cum să treci peste perioadele dificile sau peste eșecuri și cum să te menții productiv, indiferent de situație;

  • la WellCode vei învăța cum să îți programezi propria aplicație sau cum să te dezvolți într-un business propriu. Vei fi pregătit de mentori care au ajuns să lucreze la Facebook sau Google.

Dacă obiectivul tău nu este să urmezi neapărat niște simple cursuri IT acreditate, ci să ajungi să activezi în acest domeniu, atunci alege WellCode. Programează-ți o ședință de consultanță cu mentorii noștri și fă primul pas către viitoarea ta carieră în programare!

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...