Cursuri SQL

Aș vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat!

Junior Frontend Developer la o companie românească lidera pe piata horeca, cu propriile solutii.
Javascript + Titanium pt inceput, cu perspective de VueJS si Fullstack pe viitor.
Am avut de ales intre aceasta si un post pe back-end Java si SQL.
As vrea sa va multumesc pentru toate incurajarile si training-ul de calitate de care am avut parte. Cu siguranta nu as fi reusit fara voi!
Andu

Junior Frontend Developer

Fac această postare, deoarece vreau să vă încurajez pe toți cei care sunteți în procesul de a deveni programatori și vă spun că asta este calea.

Niciodată să nu uitați că nimic nu vă duce mai departe decât curiozitatea pentru dobândirea unor deprinderi noi, precum și rafinarea lor prin intermediul persistenței.

Algoritmul propus de către cei din echipa Wellcode funcționează.

Emelin

Programator

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț că m-am angajat! După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare...de la 0 sau cum spuneam într-un mesaj anterior poate chiar de la minus având în vedere că vin din domeniul vânzărilor.

Maria

Programator

SQL (Structured Query Language) este limbajul standard utilizat pentru accesarea bazelor de date relaționare. Acest tip de limbaj de programare este unul declarativ, neprocedural, prin intermediul căruia utilizatorii descriu structurile și manipulează datele.

Standardizarea acestui tip de limbaj face ca majoritatea sistemelor de gestiune a bazelor de date relaționale să utilizeze instrucțiuni ale limbajului SQL. Acest tip de limbaj este folosit de companii mari, precum Oracle, Microsoft etc. Spre exemplu, toate operațiile executate în baza de date Oracle sunt efectuate folosind instrucțiuni 424d316e SQL.

Dacă îți dorești să devii expert în acest limbaj, atunci WellCode îți oferă toate atuurile de care ai nevoie! Înscrie-te AICI la un curs SQL și vei dobândi toate cunoștințele de care ai nevoie, încredere în abilitățile tale și capacitatea de a opera următoarele comenzi:

  • Interogare date;

  • Actualizare, inserare și eliminare date;

  • Crearea, modificarea și eliminarea obiectelor bazelor de date;

  • Controlul accesului la baza de date;

  • Asigurarea integrității și consistenței datelor.

Ce poți lucra dacă termini un curs SQL oferit de WellCode?

WellCode este un mentorat ce-ți asigură tot suportul necesar pentru a reuși să faci primii pași în domeniul IT și să poți să te dezvolți la nivel profesionist. La finalul cursului SQL, din cadrul mentoratului nostru, vei avea toate informațiile și cunoștințele necesare pentru a te putea angaja ca:

  • Administrator baze de date;

  • Creator aplicații;

  • Administrator securitate bază de date;

  • Utilizator final.

Curs SQL acreditat | WellCode

Obiectivul tău este și obiectivul WellCode! Dacă îți dorești să urmezi un curs SQL acreditat de experiența profesională a trainerilor, atunci mentoratul nostru este alegerea ideală pentru tine! Pe parcursul mentoratului, vei beneficia de ghidaj din partea mentorilor formați la Google și Facebook, în Statele Unite ale Americii. Aceștia îți vor fi alături de la prima logare pe platformă și până în momentul în care vei obține primul tău job în domeniul IT.

În plus, mentoratul nostru îți oferă șansa de a-ți da restart vieții și de a elimina toți ”virușii” din ”sistemul” gândurilor tale negative. Mentorii noștri te vor învăța să înveți, să te organizezi, să îți dezvolți abilități de comunicare și de gestionare a eșecului. Mentoratul de programare nu înseamnă numai acumularea unor informații teoretice. Pe platforma WellCode vei întâlni probleme care te vor ajuta să-ți dezvolți gândirea logică, care te vor provoca să devii creativ și să îți descoperi abilități pentru a te menține motivat. Mentorii noștri îți vor fi alături și te vor ajuta să parcurgi toate etapele, de la rezolvarea de probleme, la dezvoltarea propriului portofoliu de proiecte și până la antrenarea pentru susținerea interviurilor cu potențialii angajatori. 

Cursul SQL (acreditat) oferit de WellCode e mai mult decât un curs, este un antrenament pentru succes. Odată parcurs modulul nostru, îți vei dezvolta atât abilități profesionale, cât și personale. Îmbunătățirea abilității de comunicare și dezvoltarea unei bune organizări sunt doar alte două dintre valorile WellCode pe care ți le vei însuși odată cu parcurgerea mentoratului nostru. 

Consultă oferta completă de cursuri și programează o ședință de consultanță cu mentorii WellCode! Dacă îți dorești să devii expert în administrare baze de date sau creator de aplicații, cursul SQL acreditat din cadrul mentoratului nostru îți oferă garanția transformării visului în realitate. 

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...