Curs Python – acreditat de performanță!

Aș vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat!

Junior Frontend Developer la o companie românească lidera pe piata horeca, cu propriile solutii.
Javascript + Titanium pt inceput, cu perspective de VueJS si Fullstack pe viitor.
Am avut de ales intre aceasta si un post pe back-end Java si SQL.
As vrea sa va multumesc pentru toate incurajarile si training-ul de calitate de care am avut parte. Cu siguranta nu as fi reusit fara voi!
Andu

Junior Frontend Developer

Fac această postare, deoarece vreau să vă încurajez pe toți cei care sunteți în procesul de a deveni programatori și vă spun că asta este calea.

Niciodată să nu uitați că nimic nu vă duce mai departe decât curiozitatea pentru dobândirea unor deprinderi noi, precum și rafinarea lor prin intermediul persistenței.

Algoritmul propus de către cei din echipa Wellcode funcționează.

Emelin

Programator

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț că m-am angajat! După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare...de la 0 sau cum spuneam într-un mesaj anterior poate chiar de la minus având în vedere că vin din domeniul vânzărilor.

Maria

Programator

Vrei să devii expert în limbajul Python și programarea să fie a doua ta limbă ”vorbită”? WellCode îți dă ocazia să îți atingi obiectivul și să devii expert în limbajul folosit de companii ca Google, Yahoo!, NASA, Amazon, Facebook etc. Site-ul de rețele sociale Reddit a fost scris, majoritar, în Python.

Formarea ta va fi făcută chiar de mentori cu experiență la Google și Facebook, două dintre marile companii care folosesc acest limbaj de codare. WellCode îți asigură suportul și mediul perfect în care să te dezvolți și să obții performanță. Evoluția ta pe platformă va fi individuală, astfel încât vei putea învăța în ritmul propriu, vei putea să rezolvi problemele în stilul tău, să revii asupra teoriei ori de câte ori vei simți nevoia și să ceri sfatul și ajutorul mentorilor atunci când te vei confrunta cu un blocaj. WellCode îți acordă libertatea de a învăța în ritmul tău, însă nu singur! Mentorii îți vor fi alături de la prima logare pe platformă și până când vei obține primul job în domeniul IT.

Ce e Python?

Python este un limbaj multifuncțional folosit pentru programarea aplicațiilor web, științifice sau de divertisment. Acest tip de limbaj de programare pune accentul pe curățenia și simplitatea codului, fapt ce permite dezvoltatorilor să exprime unele idei programatice într-o manieră mai clară și mai concisă în comparație cu alte limbaje de programare, precum C.

WellCode are încredere în puterea ta de învățare și îți pune la dispoziție o echipă de mentori profesioniști, cu experiență la Facebook și Google. Aceștia au rolul de a te ghida pe platformă, te vor ajuta să îți schimbi viziunea de viață și să-ți stabilești un mindset de învingător. Toate astea în timp ce dobândești cunoștințele necesare din domeniul IT și înveți să gândești logic, să te organizezi și … să scrii cod simplu și curat.

Curs Python acreditat | WellCode

Primul tău ”proiect” va fi chiar viața ta! Mentorii te vor ajuta să înveți cum să înveți, să îți dezvolți abilități de comunicare și strategii care să te ajute să treci mai ușor peste eșec, fără ca acesta să-ți afecteze viața profesională. Cursul Python din cadrul WellCode e mai mult decât un curs. În cadrul programului de învățare a limbajului Phyton oferit de WellCode, vei învăța, mai întâi, să îți cureți mintea de ”viruși” și să-ți scrii propriul ”cod mental” de câștigător, să te ”programezi” pentru succes.

Curs Python acreditat | WellCode

De ce să te înscrii la un curs Python?

Popularitatea acestui limbaj de programare este în creștere începând cu anul 2000, iar acest lucru se datorează faptului că Python permite crearea rapidă de aplicații care nu cer viteze înalte de procesare a datelor. Totodată, Python poate fi folosit ca limbaj de scriptare, utilizat în cadrul aplicațiilor scrise în alte limbaje. Modulele (bibliotecile) Phyton pot fi, de asemenea, scrise și în C, compilate și importate în Python pentru a mări viteza de procesare. Totodată, studiile au arătat că limbajele de scripting Python sunt mai productive decât limbajele convenționale, precum C și Java.

Dacă îți dorești să înveți să îți programezi propria aplicație sau să vorbești ”limba” celor mai mari companii din lume, atunci nu mai ezita! Înscrie-te la cursul Python, din cadrul mentoratului WellCode!

Programează-ți o sedință de consultanță și fă primul pas în cariera ta de programator și expert Phyton. Cursul nostru e un mentorat diferit de tot ce ai experimentat până acum în sistemul educațional românesc.

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...