Cursuri PHP

PHP este un limbaj de scripting server-side și este folosit în back-end pentru sarcini precum gestionarea datelor pe servere. Acest tip de limbaj are atâtea teme, plugin-uri și site-uri pentru WordPress disponibile încât este recunoscut a fi ușor de învățat și accesibil începătorilor. 

Dacă îți dorești să îți începi cariera de programator cât mai repede, atunci nu mai ezita și înscrie-te la un curs PHP, din cadrul mentoratului WellCode. Încă de la prima logare pe platforma noastră, mentorii îți vor asigura tot suportul de care ai nevoie pentru a evolua și a-ți pune bazele viitoarei tale cariere în domeniul IT.

Un curs PHP reprezintă un punct de pornire grozav pentru începătorii dornici să obțină cât mai repede o poziție ca programator în cadrul unei firme. Învățarea acestui limbaj îți va permite să te implici în dezvoltarea back-end și să începi să obții profit de pe urma investiției tale în cel mai scurt timp.

Aș vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat!

Junior Frontend Developer la o companie românească lidera pe piata horeca, cu propriile solutii.
Javascript + Titanium pt inceput, cu perspective de VueJS si Fullstack pe viitor.
Am avut de ales intre aceasta si un post pe back-end Java si SQL.
As vrea sa va multumesc pentru toate incurajarile si training-ul de calitate de care am avut parte. Cu siguranta nu as fi reusit fara voi!
Andu

Junior Frontend Developer

Fac această postare, deoarece vreau să vă încurajez pe toți cei care sunteți în procesul de a deveni programatori și vă spun că asta este calea.

Niciodată să nu uitați că nimic nu vă duce mai departe decât curiozitatea pentru dobândirea unor deprinderi noi, precum și rafinarea lor prin intermediul persistenței.

Algoritmul propus de către cei din echipa Wellcode funcționează.

Emelin

Programator

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț că m-am angajat! După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare...de la 0 sau cum spuneam într-un mesaj anterior poate chiar de la minus având în vedere că vin din domeniul vânzărilor.

Maria

Programator

PHP

De ce să te înscrii la un curs PHP?

PHP îți oferă posibilitatea de a ajunge să îți creezi propriile aplicații, fiind unul dintre cele mai importante limbaje de programare web open-source și server-side. Potrivit statisticilor, PHP este instalat pe 20 de milioane de site-uri web și pe un milion de servere web. Iată alte 5 motive pentru care să înveți să scrii cod în PHP:

este simplu de învățat – este un program accesibil și ușor de învățat chiar și de către începători. Nu este nevoie de includere de biblioteci sau de directive de compilare, codul PHP inclus într-un document executându-se între marcajele speciale;

este eficient acest tip de limbaj se folosește de mecanisme de alocare a resurselor, foarte necesare unui mediu multiutilizator, cum este web-ul;

este flexibil – datorită faptului că a apărut din necesitatea dezvoltării web-ului, PHP a fost modularizat pentru a ține pasul cu dezvoltarea diferitelor tehnologii;

este versatil – acest tip de limbaj funcționează atât pe platformele Windows, cât și pe platformele Linux. Totodată, este convenabil pentru toate tipurile de aplicații web, de la aplicații mici care pot însemna doar o parte dintr-o pagină web și până la site-uri mari și complexe ce se bazează pe conceptul Web 2.0;

permite lucrul cu baze de date, precum MySQL.

Dacă îți dorești să devii un programator care să poată crea conținut Web dinamic și flexibil, atunci programează-ți o ședință de consultanță cu mentorii WellCode AICI. Te învățăm programare în câteva luni, fără să petreci ani de zile într-o facultate. Apoi te vom ajuta să-ți faci un CV relevant pe piața IT, care să-ți aducă interviuri de angajare. 

Curs PHP | WellCode

Cursul PHP oferit de WellCode este mai mult decât un curs clasic de programare, el face parte din programul nostru de mentorat. Odată intrat în programul nostru, mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ajuta să te dezvolți atât profesional, cât și personal. Aceștia te vor ajuta să te eliberezi de gândurile negative, să te menții motivat și să-ți setezi un mindset de învingător. Prioritatea lor va fi să te învețe cum să înveți să scrii cod corect și curat încă de la început. La finalul mentoratului, vei avea propriul tău portofoliu de proiecte pe care să le prezinți la interviurile de angajare!

Consultă oferta completă și fă primul pas în cariera de IT-ist! Vei începe de la zero și te vom ajuta să te dezvolți în ritmul tău propriu, fără presiune! Înscrie-te aici la un curs PHP!

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...