Curs Java Script

Aș vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat!

Junior Frontend Developer la o companie românească lidera pe piata horeca, cu propriile solutii.
Javascript + Titanium pt inceput, cu perspective de VueJS si Fullstack pe viitor.
Am avut de ales intre aceasta si un post pe back-end Java si SQL.
As vrea sa va multumesc pentru toate incurajarile si training-ul de calitate de care am avut parte. Cu siguranta nu as fi reusit fara voi!
Andu

Junior Frontend Developer

Fac această postare, deoarece vreau să vă încurajez pe toți cei care sunteți în procesul de a deveni programatori și vă spun că asta este calea.

Niciodată să nu uitați că nimic nu vă duce mai departe decât curiozitatea pentru dobândirea unor deprinderi noi, precum și rafinarea lor prin intermediul persistenței.

Algoritmul propus de către cei din echipa Wellcode funcționează.

Emelin

Programator

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț că m-am angajat! După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare...de la 0 sau cum spuneam într-un mesaj anterior poate chiar de la minus având în vedere că vin din domeniul vânzărilor.

Maria

Programator

Vrei ca limbajul Java Script să nu mai fie un mister, ci noul tău mod de a comunica întregii lumi? Atunci nu mai sta pe gânduri și înscrie-te la mentoratul WellCode! Vei avea ocazia să descoperi un altfel de curs Java Script și de a învăța să ”vorbești” pe limba celor mai buni programatori din domeniul IT.

WellCode îți oferă oportunitatea de a învăța programare de la 0, așa că nu e nevoie să știi nici măcar elementele de bază. Împreună cu mentorii noștri vei descoperi tipurile de date, ce înseamnă ”Null”, ”String”, ”Boolean” sau să rezolvi șiruri și matrice. Sună complicat? Nu este! Mentorii noștri îți vor fi aproape la fiecare problemă și te vor ghida pas cu pas în găsirea soluției perfecte pentru fiecare problemă de pe platformă. ”Cărămidă” cu ”cărămidă”, vom ”zidi” împreună ”temelia” carierei tale ca programator în cadrul cursurilor de programare Java Script din cadrul mentoratului nostru. Înscrie-te AICI

Curs Java Script acreditat | WellCode

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...

Ce îți oferă un curs de Java Script pentru începători?

WellCode a gândit mentoratul astfel încât să se plieze pe nevoile fiecărui cursant, indiferent de nivelul de la care pornește. Fie că ești elev, fie că îți dorești o reconversie profesională – modul în care este structurat cursul de programare Java Script se pliază pe nevoile și nivelul fiecărui cursant. 

Organizarea este una dintre valorile care ne reprezintă și pe care ne dorim să o împărtășim cursanților noștri odată cu dezvoltarea abilității de a scrie cod clar și corect. În cadrul cursului de Java Script pentru începători, vei avea ocazia de a fi îndrumat și învățat de mentori care s-au format și și-au dezvoltat experiența în programare la Google și Facebook, în Statele Unite ale Americii.

Curs Java Script acreditat | WellCode

Acest curs pentru începători oferit de WellCode este mai mult decât un simplu curs de programare, este un mentorat. În cadrul mentoratului, vei beneficia de ghidaj și dezvoltarea abilităților necesare pentru stabilirea unui mod de viață sănătos. Înainte de a învăța să creezi linii de cod clare, vei învăța să te organizezi, să îți eliberezi mintea de ”viruși” și să te orientezi spre atingerea obiectivelor stabilite. Mentorii WellCode te vor ajuta să-ți dai un ”Restart” și să-ți stabilești un mindset de învingător, orientat spre succes. Deprinderea strategiilor de gestionare a timpului sau de depășire a eșecului te va ajuta să te organizezi și să-ți dezvolți propria schemă de învățare, în ritmul tău personal, fără a fi presat de timp sau de evoluția celorlalți cursanți de pe platformă.

Curs Java Script acreditat | WellCode

Succesul tău va fi succesul nostru! Mentorii WellCode îți vor fi alături în această călătorie încă de la prima ședință de consultanță, pe toată perioada cursului Java Script și până când vei ajunge în punctul de a fi obținut primul tău job în domeniul programării.

Mentoratul de programare ce înglobează cursul de Java Script îți va oferi toate informațiile și cunoștințele necesare pentru ca, la final, să îți poți dezvolta propria aplicație și să-ți poți crea proiecte personale. Prezentarea la interviuri și obținerea jobului mult dorit nu ar fi posibile fără aceste proiecte personale! Așadar, în cazul în care îți dorești să fii programator, să reușești să scrii cod și să-ți creezi propriile proiecte personale, nu mai ezita! Programează-te pentru o oră de consultanţă gratuită AICI!