Curs Front End Developer

Ești pasionat de web design și unul dintre obiectivele tale este acela de a deveni chiar tu creatorul designului site-urilor preferate? Atunci nu mai sta pe gânduri și fă primul pas: înscrie-te la cursul de front end developer din cadrul mentoratului WellCode și doar tu vei decide cât durează până când visul va deveni realitate!

Aș vrea sa va anunt cu bucurie ca m-am angajat!

Junior Frontend Developer la o companie românească lidera pe piata horeca, cu propriile solutii.
Javascript + Titanium pt inceput, cu perspective de VueJS si Fullstack pe viitor.
Am avut de ales intre aceasta si un post pe back-end Java si SQL.
As vrea sa va multumesc pentru toate incurajarile si training-ul de calitate de care am avut parte. Cu siguranta nu as fi reusit fara voi!
Andu

Junior Frontend Developer

Fac această postare, deoarece vreau să vă încurajez pe toți cei care sunteți în procesul de a deveni programatori și vă spun că asta este calea.

Niciodată să nu uitați că nimic nu vă duce mai departe decât curiozitatea pentru dobândirea unor deprinderi noi, precum și rafinarea lor prin intermediul persistenței.

Algoritmul propus de către cei din echipa Wellcode funcționează.

Emelin

Programator

Îmi face plăcere să scriu acest mesaj și să anunț că m-am angajat! După ani buni petrecuți activând într-un alt domeniu, anul trecut am hotărât că este timpul pentru o schimbare și astfel m-am apucat să învăț programare...de la 0 sau cum spuneam într-un mesaj anterior poate chiar de la minus având în vedere că vin din domeniul vânzărilor.

Maria

Programator

Curs Frontend Developer | WellCode

WellCode îți oferă toate cunoștințele și informațiile de care ai nevoie pentru a ajunge să lucrezi în domeniul programării și a obține jobul ideal! Mentoratul nostru nu îți oferă doar informații, precum un curs front end developer clasic. În cadrul mentoratului nostru, vei avea ocazia de a te redescoperi, de a-ți seta un mindset de învingător. Totodată, vei conștientiza cât de mult contează organizarea și motivația în atingerea obiectivelor și performanțelor profesionale. 

Cursul de front end developer se va desfășura online pe platforma WellCode, însă în perioada mentoratului nu vei fi niciodată singur. Mentorii noștri îți vor fi la dispoziție mereu și te vor ajuta să înveți să scrii cod curat și corect, încă de la prima logare pe platformă.

WellCode îți asigură formarea în domeniul programării la cel mai înalt nivel. Mentorii noștri s-au format în cadrul unor companii de succes precum Facebook și Google, în Statele Unite ale Americii.

Ce limbaje vei învăța în cadrul cursului de front end developer?

HTML

  • HyperText Markup Language este limbajul care definește anumite părți ale unei pagini web sau aplicații de mobil browserelor web. Acest tip de limbaj de programare este folosit de toate tipurile de browser, inclusiv Safari, Firefox sau Google Chrome. Dacă îți dorești să fii un profesionist și să construiești site-uri structurate și optimizate SEO, atunci Înscrie-te AICI la cursul de front end developer;
CSS
  • Cascading Style Sheets este un limbaj care pune accentul pe stil. Dacă limbajul HTML este folosit  pentru a structura documentele web, CSS te ajută să definești aspecte precum încadrarea în pagină, culori, fonturi. Programează-te pentru o oră de consultanţă AICI;
JavaScript

Acest tip de limbaj îți permite să adaugi mai multe funcționalități site-ului pe care îți dorești să îl construiești. Acest limbaj este folosit pentru a crea și controla elemente precum hărți care se updatează în timp real, filmulețe interactive și jocuri online. JavaScript este, totodată, și unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume, iar cunoașterea lui te va ajuta indiferent de jobul în IT pe care ți-l dorești. În plus, vei putea construi multe aplicații web de bază doar cu ajutorul acestor trei tipuri de limbaj: HTML, CSS și JavaScript.

Creează interfețe interactive, cu multiple funcționalități eficiente și design-uri atractive, cu ajutorul cursului de front end developer oferit de WellCode. Mentorii noștri te vor ghida astfel încât să ajungi să stăpânești cele mai recente tehnologii front end development, în timp ce îți dezvolți și abilitățile interpersonale care să te ajute să-ți ”cureți” mintea de ”viruși” și să te setezi pentru succes. În obținerea unui job ca front end developer, contează și modul de relaționare cu echipa, abilitățile de comunicare, motivația, empatia sau capacitatea de a depăși eșecurile.

Consultă oferta completă și oferă-ți șansa ca, odată cu înscrierea la acest curs, să te transformi din cursant în programator. Programează-te la o ședință de consultanță cu mentorii noștri și testează platforma WellCode prin intermediul modulului gratuit. Încearcă și vezi dacă ți se potrivește! Viitorul nostru programator poți fi chiar tu!

Articole recente pe blog

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Ce rol are punctualitatea în dezvoltarea carierei de programator?

Punctualitatea este o calitate esențială în dezvoltarea unei cariere de programator. Aceasta este capacitatea de a respecta termenele și orele stabilite pentru diferite activități sau obligații. Este o trăsătură a unei persoane care ajunge la timp la întâlniri, își...