Cum să îți creezi CV-ul perfect

Te-ai gândit vreodată că modul în care redactezi un CV influențează șansele tale de a obține job-ul?

Mai jos vei regăsi, pas cu pas, toate informațiile necesare pentru a-ți maximiza șansele la interviu.

Prezentare generală

Ești la început de drum în programare?
Vrei să știi cum trebuie să arate un CV profesionist?
Contează diplomele și certificările din CV?

 

 

Ți-am pregătit o întreagă serie de videoclipuri în care explic pas cu pas tot ce trebuie să știi pentru a avea cel mai bun CV.

 

Mentalitatea din spatele CV-ului

Care sunt lucrurile relevante din CV-ul tău?
Știi ce caută un angajator atunci când se uită la documentul pe care îl trimiți?
Uită-te cu atenție la acest videoclip deoarece îți voi explica care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le introduci într-un CV pentru ca acesta să fie relevant.
Vrei și tu să lucrezi alături de experți, să obții un job bine plătit în programare și să îți atingi scopurile profesionale?
Programează-te la o ședință gratuită de consultanță cu unul dintre specialiștii noștri în carieră!

Câteva lucruri generale despre CV

Înainte să începi să lucrezi la CV-ul tău, trebuie să știi câteva noțiuni de bază, câteva reguli după care să te ghidezi.
În acest videoclip îți voi vorbi despre structura CV-ului și despre ce să scrii astfel încât angajatorul să poată parcurge cu ușurință detaliile.

 

Cum trebuie să arate secțiunea de contact?

Cu siguranță îți dorești să fii contactat cât mai prompt de către reprezentanții firmelor unde ți-ai depus CV-ul. Așadar asigură-te că datele tale de contact sunt corecte, complete și că dau dovadă de profesionalism!

 

Chiar dacă această secțiune pare ușor de completat, ascultă-mă pentru a afla ce prețuiește un potențial angajator chiar din primele rânduri ale CV-ului tău!

 

Păstrează deschise toate canalele de comunicare pe care le-ai precizat în CV-ul tău, răspunsurile s-ar putea să vină mai repede decât ai crede!

 

Fă primul pas spre obiectivele tale personale și profesionale.
Profită de această ocazie și discută gratuit cu unul dintre specialiștii noștri în carieră!

Secțiunea „Education”

Secțiunea „Educație” valorează extrem de mult, mai ales dacă nu ai încă experiență de lucru. Cu toate astea, există și informații care nu valorează mult și care chiar te pot trage în jos dacă le scrii aici.

Vizionează clipul alăturat și află cele mai bune practici legate de cum se completează secțiunea ce dovedește bagajul tău de cunoștințe.

 

Work experience

Unii angajatori preferă să audă doar despre experiențele tale relevante în domeniu, pe când alții sunt interesați de toate activitățile pe care le-ai desfășurat anterior. Haide așadar să vedem cum putem găsi calea de mijloc prin care să scrii în această secțiune informații atrăgătoare pentru toți cei care ajung să citească CV-ul tău.

 

Scoate în evidență toate reușitele tale din ocupațiile anterioare, arată că ești competitiv, dornic de a învăța lucruri noi și de a performa!

Dacă dorești să te reorientezi spre o carieră în programare, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi!
Participă la o ședință de consultanță gratuită împreună cu unul din specialiștii WellCode!

Proiecte personale

Nu e cazul să fii modest! Proiectele personale dau dovadă de implicare și de inițiativă.

Prezintă în ce constau proiectele, pune link-uri către toate aplicațiile pe care poate le-ai făcut, către codul sursă și precizează cu ce tehnologii ai lucrat. 

Angajatorul trebuie să aibă acces la tot ce ai lucrat tu pentru a îți putea judeca obiectiv abilitățile și modul tău de gândire. 

 

Premii, Abilități, Hobby-uri

Premiile arată că ești o persoană pasionată și competitivă. Scrie-le pe cele mai relevante și dovedește că munca suplimentară în atingerea unui scop nu este un obstacol pentru tine.

În cazul în care nu ai destule informații în CV pentru a completa 1 pagină, poți adăuga secțiuna „Skills”. Vizionează clipul pentru a afla ce poți scrie aici.

Hobby-urile tale sunt mai puțin importante pentru angajator decât alte informații, însă dacă alegi să vorbești despre ele, menționează-le doar pe cele din care ai ceva relevant de învățat.

 

Niciodată nu a fost mai ușor să obții îndrumare de specialitate în cariera ta profesională!
Dă click pe butonul de mai jos și programează-te la o ședință de consultanță gratuită împreună cu unul din specialiștii WellCode!

CV – așa NU

Dacă CV-ul tău arată precum cele prezentate în clipul alăturat, ar fi bine să îl mai revizuiești.

Ascultă de sfaturile din clipurile de mai sus, dar și din acest clip, înainte de a trimite CV-ul tău unui potențial angajator pentru a-ți maximiza șansele de angajare.

 

CV – așa DA

Învață să te vinzi! Pune accent pe experiența ta, fă trimitere către tot ce ai lucrat până acum și asigură-te că nu există greșeli în CV-ul tău.

Pune accent pe calitate, nu pe cantitate! Un angajator va citi mai în grabă un CV ce depășește 3 pagini, iar astfel există riscul ca elementele ce te scot pe tine în evidență să treacă neobservate, rămânând ascunse într-un volum mare de informații mai puțin valoroase. 

Adu-ți CV-ul cât mai aproape de perfecțiune urmărind sfaturile și exemplele pozitive din clipul alăturat!

Pornește pe calea spre succesul tău în domeniul programării!
Profită de ședința de consultanță gratuită împreună cu unul dintre specialiștii din echipa WellCode!

Sfaturi finale

Înainte să îți trimiți CV-ul mai citește-l o dată. Elimină greșelile de orice natură și nu minți! Pe cât de ușor este să minți în CV pe atât de ușor este ca angajatorul să își dea seama de asta la interviu.

Dacă ai ținut cont de toate sfaturile de până acum în scrierea CV-ului tău, să știi că te afli în top 1% persoane cu un CV grozav, iar șansele tale de a fi chemat la un interviu sunt extrem de mari.

Succes în noua ta carieră de programator!