Vrei să faci parte din echipa WellCode?

Vei avea șansa să lucrezi cot la cot cu experții noștri, de la care vei învăța foarte multe lucruri noi și vei avea ocazia să te dezvolți pe plan profesional.

Află mai multe

Despre noi

Dornici de a schimba lumea, serioși, pasionați de muncă și de progres. Așa ne caracterizăm echipa pe scurt, la locul de muncă.

 

Pasiunea pentru ceea ce facem vine din dorința de a îmbunătăți viețile oamenilor, de a le arăta că pot obține libertate și împlinire la job.

 

Suntem foarte exigenți atunci când vine vorba de extinderea echipei și căutăm oameni cu aceleași valori și credințe ca ale noastre. Disciplina și dorința de dezvoltare sunt unele dintre cele mai importante valori ale fiecărui membru al echipei WellCode.

Valorile noastre

✅ Disciplină

✅ Dorință de dezvoltare

✅ Integritate

✅ Comunicare

✅ Pasiune

✅ Perseverență

Poziții disponibile

Aplică chiar acum pentru una din următoarele poziții

Customer Success Advisor
Îți place să:
 •  te dezvolți și să evoluezi profesional?
 • ​îi ajuți pe cei din jurul tău să învețe lucruri noi?
 • ​lucrezi direct cu oamenii?
Aplică chiar acum pentru poziția de CUSTOMER SUCCES ADVISOR!
Căutăm persoana plină de energie care poate menține motivația clienților la nivel ridicat zi de zi. Persoana care crede în clienții noștri și îi ajută să-ți atingă scopurile.
De ce?
Vei lucra alături de experți în acest domeniu, îndrumați de specialiști care au creat un business de succes de la 0 după ce au lucrat la Google și la Facebook. Vei acumula cunoștințe valoroase de psihologie, vânzări și comunicare.
Ne-am asigurat că toți colegii din echipă sunt printre cei mai buni în domeniul lor. Prin procesul minuțios de aplicare ne asigurăm că vei avea parte de cei mai determinați colegi.
Deoarece ne dorim să colaborăm cu persoane care sunt determinate să lucreze constant la un nivel ridicat, vei avea acces la mentori și consultanți de top din întreaga lume, la training-urile acestora și la discuții adaptate nevoilor tale.
Vei avea suport permanent din partea noastră și te vom încuraja mereu să evoluezi și să te perfecționezi. În plus, posibilitatea de avansare este reală, deoarece credem în dezvoltare, disciplină și responsabilitate. De asemenea, ai șansa de a contribui semnificativ la schimbări majore în viețile oamenilor..
Cu ajutorul tău, clienții vor fi mai motivați și mai determinați să-și atingă scopurile. Prin discuții individuale cu aceștia, îi vei ajuta să ajungă unde și-au propus, să-și optimizeze productivitatea, în timp ce tu te vei dezvolta profesional.

Ce așteptări avem de la tine?

 • ​Să lucrezi full time alături de echipa WellCode în biroul nostru din Piața Unirii, Cluj-Napoca.
 • ​Să menții un nivel ridicat de comunicare, atât în call-uri 1:1, cât și în scris, cu clienții WellCode și să fii de un real ajutor pentru restul echipei.
 • ​Să actualizezi toate statisticile de care avem nevoie pentru cea mai bună supraveghere a progresului clienților.
 • ​Flexibilitatea în gândire, precum și cea a programului de lucru sunt abilități indispensabile când vine vorba de această poziție. 
 • ​​Datorită meseriei care se desfășoară în totalitate online, trebuie să știi să folosești calculatorul foarte bine. De asemenea, trebuie să ai un laptop de pe care să poți lucra.
 • ​Nu ai nevoie de experiență în domeniu, dar trebuie să fii foarte determinat pentru a ajunge în echipă.
 • ​Programul de lucru este flexibil, dar va trebui să te adaptezi necesităților clienților noștri.
 • Salariul este de 2500 de lei net. În funcție de progresul tău și de target-urile pe care le atingi, vor exista și bonusuri pe măsură.
Internship coaching & web developer
Te-ai întrebat vreodată cum se desfășoară o zi din viața celor care te ajută să înveți programare? Ai observat cum viața ta s-a schimbat în bine în cadrul programului, și acum îți dorești să ajuți și tu pe cineva? 
 
Noi îți putem oferi această oportunitate acum!
Vei avea șansa să lucrezi cot la cot cu experții noștri, de la care vei învăța mult mai multe lucruri și vei avea ocazia să te dezvolți pe plan profesional. În urma perioadei de internship, vei avea posibilitatea de a activa ca și web developer pentru a dezvolta aplicațiile noastre web, dar și pentru a obține experiența necesară unui programator de succes.
Determinarea și priceperea sunt un factor extrem de important pentru echipa WellCode. Așadar, dacă te numeri printre cei mai buni, vei lucra cu clienții noștri și vei contribui la progresul lor pe platforma internațională.

Ce așteptări avem de la tine?

Căutăm o colaborare pe termen lung, cu oameni serioși, astfel că, la finalul perioadei de internship, vei putea să te alături echipei de coaching și programare din Cluj-Napoca pe o perioadă de cel puțin un an.

Profită de această oportunitate și lucrează împreună cu echipa WellCode și aplică pentru poziția de internship.
Marketing Director

Daca TU ESTI:
O persoana pasionata de Marketing, cu spirit de echipa si independenta pe rol

Daca TU STII:
Marketing de la A la Z

Daca TU AI:
Experienta dovedita in Marketing de la 0 la rezultate si performanta

Atunci aplica pentru rolul de Marketing Director!

Cerinte – Competente profesionale:
Experienta dovedita bazata pe rezultate si performanta, specifica rolului
Experienta in coordonarea unei echipe
Cunostinte solide in: analiza de piata, promovare imagine si produs, branding
Experienta in: Google Ads, Facebook Ads; grafica; copywriting
Cunostinte avansate de limba engleza

Cerinte – Competente personale:
Performanta, expertiza, responsabilitate, seriozitate
Comunicare, energie, ambitie si orientare pe rezultate
Independenta pe rol, leader de echipa

Responsabilitati:
Elaborareaza strategia si politicile de marketing si asigura implementarea acestora
Elaboreaza si asigura realizarea planului de marketing
Monitorizeaza piata si concurenta in vederea actualizarii si / sau modificarii strategiei de marketing
Mentine o vizibilitate ridicata a brandului si imaginii prin actiuni specifice
Gestioneaza bugetul de marketing
Coordoneaza echipa de marketing

Beneficii:
Lucrul alaturi de specialisti ce au colaborat cu Google & Facebook, care au creat un business de succes de la 0
Atmosfera de lucru placuta, echipa tanara, dinamica si performanta

Sales Assistant
În cazul în care îți plac provocările iar scopul tău este să te autodepășești constant și să ajungi cel mai bun din echipă, acest job este pentru tine. Dacă pui accent pe dezvoltarea ta profesională, dar și pe cea a colegilor tăi, aplică acum pentru poziția de Sales Assistant.
De ce?
Dacă te pricepi să vorbești cu oamenii și NU vrei un job în care să îi convingi să cumpere ultimul model de aspirator, citește mai departe.
Vei lucra alături de experți în acest domeniu, îndrumați de specialiști care au creat un business de succes de la 0 după ce au lucrat la Google și la Facebook. Vei acumula cunoștințe valoroase de vânzări, business și marketing.
Ne-am asigurat că toți colegii din echipă sunt printre cei mai buni în domeniul lor. Prin procesul minuțios de aplicare ne asigurăm că vei avea parte de cei mai determinați colegi.
Deoarece ne dorim să colaborăm cu persoane care sunt determinate să lucreze constant la un nivel ridicat, vei avea acces la mentori și consultanți de top din întreaga lume, la training-urile acestora și la discuții adaptate nevoilor tale.
Vei avea suport permanent din partea noastră și te vom încuraja mereu să evoluezi și să te perfecționezi. În plus, posibilitatea de avansare este reală, deoarece credem în dezvoltare, disciplină și responsabilitate. De asemenea, ai șansa de a contribui semnificativ la schimbări majore în viețile oamenilor.

Ce așteptări avem de la tine?

 • ​Să contactezi zilnic potențialii clienți, să îți dai seama dacă aceștia sunt compatibili cu valorile noastre și să contribui la buna desfășurare a întregii echipe.
 • ​Să lucrezi full time alături de echipa WellCode în biroul nostru din Piața Unirii, Cluj-Napoca.
 • ​Datorită meseriei care se desfășoară în totalitate online, trebuie să știi să folosești calculatorul foarte bine. De asemenea, trebuie să ai un laptop de pe care să poți lucra.
 • ​Nu ai nevoie de experiență în domeniu, dar trebuie să fii foarte determinat pentru a ajunge în echipă.
 • Programul de lucru este între orele 13-21, interval în care trebuie să fii prezent fizic la sediul nostru.
 • ​Salariul este de 3000 de lei net. În funcție de progresul tău și de target-urile pe care le atingi, vor exista și bonusuri pe măsură.
Junior Copywriter (Marketing)
copywriter
Dacă îți place să scrii text persuasiv și vrei ca articolele tale să fie motivul pentru care oamenii acționează, citește mai departe.
De ce să lucrezi cu noi?
 • Lucrezi alături de oameni cu experiență, oameni care au creat un business de succes de la 0 după ce au lucrat la Google și la Facebook. Vei acumula cunoștințe valoroase de vânzări, business și marketing.
 • Ești înconjurat de o echipă de top
 • Îți oferim un mediu în care poți să înveți și te poți dezvolta cu ajutorul training-urilor pe care le punem la dispoziție.
 • Contribui la o schimbare majoră în țară. Ajutăm zeci de oameni săptămânal, iar unora chiar ajungem să le schimbăm radical viața. Vei învăța zilnic despre dezvoltare personală, business și marketing.
 • Ai posibilități de promovare. Nu ne dorim să creăm joburi unde să te plafonezi. Oamenii care demonstrează că sunt serioși și disciplinați avansează la nivelul următor.

Cerințele jobului

 • Vei lucra full time alături de noi în biroul nostru din Piața Unirii, Cluj-Napoca
 • Vei scrie copy pentru reclame, social media, site
 • Vei crea articole de blog
 • Vei face A/B testing pe site și vei păstra statisticile cu performanța
 • Vei crea campanii de mail
 • Te vei ocupa de componenta SEO a textelor de pe site, social media si blo.
 • La cerere te vei ocupa de texte pentru diferite campanii și colaborări

Cum aplic?

Ca să aplici, trimite un email la adresa alice@wellcode.com, în care să specifici:
 • De ce vrei să lucrezi cu noi
 • Ce anume te face potrivit pentru job
 • Un număr de telefon la care te putem contacta
 • ​CV
 • ​Tipul tău de personalitate (dă testul de pe https://www.16personalities.com/)
În cazul în care te considerăm un candidat potrivit, vom stabili împreună un interviu online pentru a discuta mai multe detalii.

Te așteptăm aici

Piața Unirii, Nr. 10