Vrei să faci parte din echipa WellCode?

Vei avea șansa să lucrezi cot la cot cu experții noștri, de la care vei învăța foarte multe lucruri noi și vei avea ocazia să te dezvolți pe plan profesional.

Află mai multe

WellCode, o echipă cu ambiție

Există oameni și oameni. Unii vor doar să facă bani. Alții vor să schimbe lumea. Trebuie să existe și locuri pentru cei care vor să schimbe lumea. Locuri care să nu le tocească ambiția și pasiunea. Locuri în care să le crească aripi de cunoaștere și încredere.

WellCode e unul dintre ele. Pentru că WellCode are o echipă de invidiat, pregătită de unii dintre cei mai buni experți in programare, marketing si vânzări din lume. Și pentru că WellCode are, prin serviciile sale, un mare impact în dezvoltarea și prosperitatea oamenilor.

Specialiștii noștri, cu experiență la Google și Facebook, au perfecționat cea mai eficientă metodă de a învăța programare de la zero. Practic, orice absolvent al mentoratului WellCode poate învăța cu ușurință orice limbaj de programare – lucru care îi aduce o mare versatilitate profesională. WellCode își propune să ajungă cea mai importantă platformă de mentorat pentru programare din România și, în viitor, una dintre cele mai importante din lume.

De fapt, tot ceea ce facem este să-i ajutăm pe oameni să-și descopere potențialul. E extraordinar, nu-i așa?

WellCode Angajari

WellCode, o echipă cu ambiție

Nu e ușor să convingi pe cineva că poate obține libertate și împlinire în viață. Nu e ușor să îi câștigi încrederea. Pentru asta ai nevoie de disciplină, pasiune, integritate, perseverență și dorință de dezvoltare. Calități pe care le vei găsi la toți membrii echipei WellCode.

Întrebarea este: le putem găsi și la tine?

Nu e ușor să schimbi lumea. Nu o poți face doar visând, trebuie să și lupți pentru asta. Dacă vrei cu adevărat și ești convins că poți, vino să ne cunoaștem. Poate o schimbăm împreună.

Valorile noastre 

✅ Disciplină

✅ Dorință de dezvoltare

✅ Integritate

✅ Comunicare

✅ Pasiune

✅ Perseverență

Poziții disponibile

Aplică chiar acum pentru una din următoarele poziții

Customer Success Advisor
Îți place să:
 • te dezvolți și să evoluezi profesional?
 • ​îi ajuți pe cei din jurul tău să învețe lucruri noi?
 • ​lucrezi direct cu oamenii?
Aplică chiar acum pentru poziția de CUSTOMER SUCCES ADVISOR!
Căutăm persoana plină de energie care poate menține motivația clienților la nivel ridicat zi de zi. Persoana care crede în clienții noștri și îi ajută să-ți atingă scopurile.

De ce?
Vei lucra alături de experți în acest domeniu, îndrumați de specialiști care au creat un business de succes de la 0 după ce au lucrat la Google și la Facebook. Vei acumula cunoștințe valoroase de psihologie, vânzări și comunicare.
Ne-am asigurat că toți colegii din echipă sunt printre cei mai buni în domeniul lor. Prin procesul minuțios de aplicare ne asigurăm că vei avea parte de cei mai determinați colegi.
Deoarece ne dorim să colaborăm cu persoane care sunt determinate să lucreze constant la un nivel ridicat, vei avea acces la mentori și consultanți de top din întreaga lume, la training-urile acestora și la discuții adaptate nevoilor tale.
Vei avea suport permanent din partea noastră și te vom încuraja mereu să evoluezi și să te perfecționezi. În plus, posibilitatea de avansare este reală, deoarece credem în dezvoltare, disciplină și responsabilitate. De asemenea, ai șansa de a contribui semnificativ la schimbări majore în viețile oamenilor.

Cu ajutorul tău, clienții vor fi mai motivați și mai determinați să-și atingă scopurile. Prin discuții individuale cu aceștia, îi vei ajuta să ajungă unde și-au propus, să-și optimizeze productivitatea, în timp ce tu te vei dezvolta profesional.

Ce așteptări avem de la tine?

 • ​Să lucrezi full time alături de echipa WellCode în biroul nostru din Piața Unirii, Cluj-Napoca.
 • ​Să menții un nivel ridicat de comunicare, atât în call-uri 1:1, cât și în scris, cu clienții WellCode și să fii de un real ajutor pentru restul echipei.
 • ​Să actualizezi toate statisticile de care avem nevoie pentru cea mai bună supraveghere a progresului clienților.
 • ​Flexibilitatea în gândire, precum și cea a programului de lucru sunt abilități indispensabile când vine vorba de această poziție. 
 • ​​Datorită meseriei care se desfășoară în totalitate online, trebuie să știi să folosești calculatorul foarte bine. De asemenea, trebuie să ai un laptop de pe care să poți lucra.
 • ​Nu ai nevoie de experiență în domeniu, dar trebuie să fii foarte determinat pentru a ajunge în echipă.
 • ​Programul de lucru este flexibil, dar va trebui să te adaptezi necesităților clienților noștri.
 • Salariul este de 2500 de lei net. În funcție de progresul tău și de target-urile pe care le atingi, vor exista și bonusuri pe măsură.

APLICĂ ACUM

 

 

Coach & Web Developer

Te-ai întrebat vreodată cum se desfășoară o zi din viața celor care te ajută să înveți programare? Ai observat cum viața ta s-a schimbat în bine în cadrul programului de mentorat, și acum îți dorești să ajuți și tu pe cineva? 
 

Noi îți putem oferi această oportunitate acum!

Vei avea șansa să lucrezi cot la cot cu experții noștri, de la care vei învăța mult mai multe lucruri și vei avea ocazia să te dezvolți pe plan profesional, dar și personal.
În cadrul poziției de coaching există posibilitatea de promovare, după care poți activa ca web developer pentru a dezvolta aplicațiile noastre web, dar și pentru a obține experiența necesară unui programator de succes.
Determinarea și priceperea sunt un factor extrem de important pentru echipa WellCode. Așadar, dacă te numeri printre cei mai buni, vei lucra cu clienții noștri și vei contribui la progresul lor pe platforma internațională.

Ce așteptări avem de la tine?

Căutăm colaborare pe termen lung, cu oameni serioși, astfel că, după angajare, vei putea să te alături echipei de coaching și programare din Cluj-Napoca pentru o perioadă de cel puțin un an.

Profită de această oportunitate! Aplică pentru poziția de coach și lucrează împreună cu echipa WellCode.
Digital Marketing Specialist (Junior/Mid/Senior)

Candidatul ideal

Dacă TU EȘTI o persoană:
– pasionată de marketing și vrei să înveți mereu lucruri noi din domeniu;
– organizată și harnică;
– atentă la detalii și scrii texte coerente și fără greșeli;
– care caută mereu să aibă un impact mai mare și să lucreze pe lucruri interesante.

Dacă TU AI:
– experiență profesională de minim 1 an sau ești proaspăt absolvent

Atunci aplică pentru poziția de Digital Marketing Specialist

Primești puncte bonus dacă ai experiență pe unul dintre domeniile:
– Copywriting
– Email marketing
– Paid Ads (Facebook/Google)
– Community management
– WordPress / funnel building

 

Descrierea jobului

Cerințe

 • Experiență profesională – minim 1 an sau proaspăt absolvent
 • Scrii texte coerente și fără greșeli în română și engleză
 • Utilizare Google Drive – nivel mediu
 • Înveți și te adaptezi repede la tot ce ține de tehnologie

Responsabilități
În funcție de experiența ta și aria pe care vrei să te dezvolți vei lucra pe o parte din următoarele:

 • Crearea și analiza performanței campaniilor pe social media (Facebook, Instagram, YouTube, etc.)
 • Crearea și analiza performanței campaniilor de email
 • Google/Facebook ads – creare și optimizare
 • Gestionarea și creșterea comunității noastre de pe Facebook și Reddit
 • Creare și editare de funnel-uri de pe WordPress și Clickfunnels
 • Realizare de materiale foto/video

Beneficii:
– Lucrul alături de specialiști ce au colaborat cu Google și Facebook și care au creat un business de succes de la zero;
– Lucrul pentru una dintre companiile de top din România în domeniul educației IT;
– Mentorat de specialitate de la experți de top la nivel mondial și național din domeniul marketingului;
– Faci parte dintr-o echipă de profesioniști în domeniu; mediu de lucru dinamic care te ajută să te dezvolți;
– Atmosferă de lucru placută, lucrăm serios, dar facem multe glume și suntem cu zâmbetul pe buze; feedback constructiv;
– Venit net începând de la 2500 de lei (dacă ești junior);
– Oportunități reale de promovare în funcție de experiență și performanță;
– Lucrezi pentru o companie care schimbă în bine viața clienților. Iată câteva recenzii ale clienților noștri pe pagina WellCode Păreri

 

Descrierea companiei

Dornici de a schimba lumea, serioși, pasionați de muncă și de progres. Așa ne caracterizăm echipa pe scurt, la locul de muncă. Pasiunea pentru ceea ce facem vine din dorința de a îmbunătăți viețile oamenilor, de a le arăta că pot obține libertate și împlinire la job. Suntem foarte exigenți atunci când vine vorba de extinderea echipei și căutăm oameni cu aceleași valori și credințe ca ale noastre. Disciplina, punctualitatea și dorința de dezvoltare sunt unele dintre cele mai importante valori ale fiecărui membru al echipei WellCode.

APLICĂ ACUM

 

Client Acquisition Specialist

WellCode nu e o companie ca oricare alta. De aceea nu căutăm colegi ca oricare alții.

Oferim cele mai bune servicii de mentorat în programare din România. Practic schimbăm viețile oamenilor în bine, oferindu-le libertate și împlinire. Avem nevoie de tineri ambițioși care să îi convingă că putem face asta. Ești unul dintre ei?

Cred că deja ți-ai dat seama ce fel de persoană căutăm. Serioasă, responsabilă, punctuală. Organizată, capabilă să găsească soluții, exigentă. Cu spirit de echipă, communication skills și multă ambiție.

Cu alte cuvinte, un fel de super-erou. Pare o glumă, dar cam așa este. Pentru clienții noștri, pe care îi vei ajuta să se reinventeze, chiar vei fi un super-erou. Peste câțiva ani, când vor ajunge departe, își vor aminti de tine cum i-ai convins să-și schimbe viața în bine.

Totuși, ca nivel de calități profesionale, nu trebuie să fii super-super, dimpotrivă.
Să știi să utilizezi un laptop și Google Drive. Să vorbești engleză măcar de nivel mediu. Să ai zero experiență sau peste 8 luni experiență. Hai că nu e mult. Mai importante sunt calitățile umane. Restul se învață, și preferăm să te învățăm noi cum trebuie.

Ca orice super-erou la începutul carierei, vei avea nevoie de mentori buni. Ai găsit
locul potrivit! Vei lucra cu oameni cu experiență la Google și Facebook, care au construit acest business de la zero. Vei învăța de la experți în vânzări de nivel mondial – ce companie mai poate promite asta? Să mai spunem că o să ai niște super-colegi? O super-atmosferă de lucru?
Oportunități reale de promovare? Bonusuri de performanță? E de la sine înțeles.

Cât despre salariu, iată-l: 3000 lei net. Dacă vorbești engleza bine și optezi pentru
tura de noapte, 4500 lei net. La care se adaugă bonusurile de performanță, în medie de 500 lei pe lună.

Salariu interesant de la început. Ocazia de a învăța de la niște oameni cu expertize unice de nivel mondial. Ocazia de a lucra pentru o companie cu ambiții de top. Ocazia de a schimba în bine viața oamenilor (iată niște opinii aici WellCode Păreri).

Ce poate suna mai bine decât toate acestea la un loc?

 

Executive Assistant

Candidatul ideal

Dacă TU ești o persoană organizată, atentă la detalii și punctuală
Dacă TU vrei să pui la punct fiecare detaliu administrativ din companie
Dacă ȚIE îți place să te mândrești cu calitatea muncii tale

Cerințe

 • Ușurință în utilizarea laptopului
 • Utilizare Google Docs – nivel mediu
 • Experiență profesională – minim 1 an
 • Limba Engleză – nivel mediu
 • Cunoștințe de drept și contabilitate reprezintă un bonus

 

Descrierea jobului

Responsabilități

 • Verificarea și corectarea documentelor (contracte, oferte, anunțuri)
 • Creare și menținerea statisticilor cu privire la cheltuieli și încasări
 • Programare de meetinguri
 • Cerere și prelucrare de informații de la clienți și colaboratori
 • Plasare și preluare de comenzi pentru cele necesare biroului

Beneficii

 • Lucrul alături de specialiști ce au colaborat cu Google și Facebook și care au creat un business de succes de la 0
 • Formare profesională în domeniu; învațare continuă, rigurozitate, performanță
 • Atmosferă de lucru placută, echipă tanară și dinamică; feedback constructiv
 • Venit net de 3500 de lei și bonusuri de performanță în funcție de realizări
 • Lucrezi pentru o companie care schimbă în bine viața clienților. Iată câteva recenzii ale clienților noștri pe pagina WellCode Păreri

 

Descrierea companiei

Dornici de a schimba lumea, serioși, pasionați de muncă și de progres. Așa ne caracterizăm echipa pe scurt, la locul de muncă.

Pasiunea pentru ceea ce facem vine din dorința de a îmbunătăți viețile oamenilor, de a le arăta că pot obține libertate și împlinire la job.

Suntem foarte exigenți atunci când vine vorba de extinderea echipei și căutăm oameni cu aceleași valori și credințe ca ale noastre. Disciplina, punctualitatea și dorința de dezvoltare sunt unele dintre cele mai importante valori ale fiecărui membru al echipei WellCode.

APLICĂ ACUM

 

 

Marketing Internship
copywriter

Dacă îți place să scrii text persuasiv și vrei ca articolele tale să fie motivul pentru care oamenii acționează, citește mai departe.

De ce să lucrezi cu noi?
 • Lucrezi alături de oameni cu experiență, oameni care au creat un business de succes de la 0 după ce au lucrat la Google și la Facebook. Vei acumula cunoștințe valoroase de vânzări, business și marketing.
 • Ești înconjurat de o echipă de top.
 • Îți oferim un mediu în care poți să înveți și te poți dezvolta cu ajutorul training-urilor pe care le punem la dispoziție.
 • Contribui la o schimbare majoră în țară. Ajutăm zeci de oameni săptămânal, iar unora chiar ajungem să le schimbăm radical viața. Vei învăța zilnic despre dezvoltare personală, business și marketing.
 • Ai posibilități de promovare. Nu ne dorim să creăm joburi unde să te plafonezi. Oamenii care demonstrează că sunt serioși și disciplinați avansează la nivelul următor;
 • Lucrezi pentru o companie care schimbă în bine viața clienților. Iată câteva recenzii ale clienților noștri pe pagina WellCode Păreri

Cerințele jobului

 • Vei lucra full time alături de noi în biroul nostru din Piața Unirii, Cluj-Napoca;
 • Vei scrie copy pentru reclame, social media, site;
 • Vei crea articole de blog;
 • Vei face A/B testing pe site și vei păstra statisticile cu performanța;
 • Vei crea campanii de mail;
 • Te vei ocupa de componenta SEO a textelor de pe site, social media si blog;
 • La cerere te vei ocupa de texte pentru diferite campanii și colaborări.


  APLICĂ ACUM

   

Cum aplic?

Ca să aplici, trimite un email la adresa andreea@wellcode.com, în care să specifici:
 • De ce vrei să lucrezi cu noi
 • Ce anume te face potrivit pentru job
 • Un număr de telefon la care te putem contacta
 • ​CV
 • ​Tipul tău de personalitate (dă testul de pe https://www.16personalities.com/)
În cazul în care te considerăm un candidat potrivit, vom stabili împreună un interviu online pentru a discuta mai multe detalii.

Încă nu ești convins?

Te așteptăm la sediul nostru!

Strada Fluierașului nr. 6, Cluj-Napoca