Salutare! Aici Petru de la WellCode. Acum mulți ani mă întrebam cum pot călători prin Europa. Nu aveam răspuns la această întrebare, dar  din fericire mi-am găsit răspunsurile la întrebările mele și acum sunt gata să răspund și la întrebările celorlalți.

Când nu ești în lumea programării îți imaginezi cum ar funcționa lucrurile. Participi o dată la un curs de IT și deja începi să vizualizezi viitorul. Cum ar fi dacă aș fi programator? Cum ar fi dacă aș învăța programare atât de bine încât să ajung la Google? 

Aceste întrebări sunt normale la început pentru o persoană care vrea să învețe programare. Este important să știi că visul tău de a deveni programator se poate îndeplini rapid prin muncă, disciplină și metoda de învățare corectă. Nu te aștepta dacă urmezi un curs de programare să devii peste noapte un expert. 

Cu mult înainte să dezvolt platforma WellCode și să încep să ajut oamenii să se angajeze, unul dintre lucrurile de care eram curios este cum e să călătorești prin Europa. În copilărie nu făceam excursii dese, dar acum pot să zic că mă bucur de libertatea de a călători. Pot merge oriunde și oricând vreau pentru că viața de programator îmi oferă aceste beneficiu. 

Probabil că acum te gândești deja că am experiență de peste 10 ani în programare și că e normal să pot face asta. Bineînțeles, rezultatele nu vin după un simplu curs de IT, dar învățând programare prin metoda corectă poți ajunge să te bucuri de aceleași beneficii.

Vreau să-ți arăt ce m-a ajutat și cum poți să ajungi să călătorești și tu oriunde vrei, oricând, nu doar în concediu printr-un video special creat într-unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și să împărtășesc secretele care m-au adus unde sunt acum. Vezi videoclipul mai jos: 

Până data viitoare îți doresc zile cu spor la învățat programare!