Află cum a ajuns Alexandru să învețe programare cu ajutorul programului de mentorat WellCode și cum a reușit să rămână motivat pentru a-și îndeplini obiectivul. Urmărește experiența lui în cadrul cursului online de programare pentru un plus de motivație, iar dacă vrei să afli și mai multe păreri despre cursul de programare, accesează pagina WellCode Păreri.    

“Numele meu este Gabor Alexandru, am 22 de ani și astăzi vreau să împărtășesc cu tine experiența mea de le WellCode până în momentul de față și motivele pentru care am ales acest domeniu și anume programarea. 

Nu m-am gândit niciodată la acest domeniu, am auzit despre el, dar nu am fost interesat pentru că domeniul pe care l-am învățat eu sau pe care îl studiam la școală a fost unul total diferit și anume mecanica. Am terminat un liceu de profil tehnologic și urma să activez tot în acest domeniu până la un moment dat când nu am reușit să iau bacalaureatul și atunci, influențat de alții din jurul meu am spus că nu o să reușesc să mai fac nimic în viață și m-am mulțumit cu un job de operator pe linie, apoi în construcții și toată perioada aceasta de aproape 3 ani am petrecut-o fără vreun scop sau urmărind ceva măreț și am fost mulțumit cu situația în care mă aflam, până la un moment dat când mi-am pus o întrebare:

Doar atât pot, doar atât pot eu să fiu, un simplu operator?

Și răspunsul la această întrebare a fost cu siguranță NU, pot mult mai mult de atât și uitându-mă în jurul meu aveam câțiva prieteni care activau domeniul IT și mi s-a părut foarte interesant și mi-am dorit și eu să activez în acest domeniu. Și căutând pe internet, am vrut neapărat să învăț cu cei mai buni oameni și am căutat, iar cel mai recomandat a fost WellCode.

M-am interesat despre ei și am acceptat, mi-am dorit să lucrez cu ei și acum aș vrea să vă spun cum m-a ajutat pe mine cursul online de programare de la WellCode. 

Până să încep cursul de programare aveam probleme cu somnul, nu aveam un program bine stabilit, foarte haotic, nu țineam cont de nimic și înainte de a scrie cod și de a face alte lucruri legate de informatică, programul de mentorat WellCode m-a ajutat să mă disciplinez foarte mult. Să am un program bine stabilit de somn, timpul liber să îl organizez astfel încât să fie bun pentru mine și să mă ajute și să am grijă cu rețelele de socializare, să le folosesc bine și nu exagerat de mult. Un alt lucru foarte important la care m-a ajutat programul de mentorat a fost încrederea în mine, pentru după cum am spus, aveam o perioadă în care nu credeam în mine, iar mentorii m-au ajutat să am încredere în mine că voi reuși să fac toate aceste lucruri și ascultând de sfaturile lor chiar am reușit să avansez foarte mult și sunt mândru de ce am reușit să fac până acum. 

Și cel mai important, m-a ajutat să rămân focusat pe obiectivul pe care l-am stabilit la început, acela de a deveni programator. Nu aș vrea să spun că e ușor, e greu, e chiar foarte greu, dar nu aș vrea să te descurajez și dacă eu am reușit până acum cu siguranță poți și tu să faci acest lucru și aș vrea să îți spun cum am reușit eu să îmi țin moralul sus și să continui acest program chiar dacă e atât de greu. 

Dacă te gândești primul pas ar fii să muncești, să muncești ca să ajungi să îți îndeplinești visurile tale și acum aș vrea să te gândești puțin diferit, nu să te gândești la următorul pas și anume să te gândești la sfârșitul acestui proces și anume gândește-te la visurile pe care le ai, poate îți dorești să ajungi undeva, să vizitezi unele locuri pe care nu oricine le poate vizita și să îți cumperi unele lucruri pe care nu oricine și le poate cumpăra și dacă te gândești la asta, programarea este un domeniu care te poate ajuta să îți îndeplinești toate aceste visuri și motivat de aceste lucruri aș vrea să îți recomand domeniul IT pentru că te poate ajuta foarte mult, pe mine până acum m-a ajutat și sunt sigur că mă v-a ajuta în continuare și într-un timp relativ scurt voi reuși și eu să activez în acest domeniu și îmi voi îndeplini toate visurile pe care mi le-am făcut până în momentul de față.

Aceste visuri pot deveni realitate și pentru tine, de aceea îți recomand să începi programul de mentorat, pe mine m-a ajutat foarte mult și încă mă ajută în continuare spre acest vis de a deveni programator și aș vrea să te las cu întrebare pe care pe mine m-a motivat să fac niște alegeri mari în viață.

Doar atât poți, ești multumit cu domeniul în care ești? Eu cred că poți să faci mai mult de aceea eu zic sa te gândești și să alegi înțelept, să alegi bine pentru că alegerile pe care le faci îți determină viitorul. Eu îți doresc să faci doar alegeri bune în viață și sper că sfaturile pe care ți le-am dat până acum și poveste mea să te ajute să iei niște decizi bune în viață.”

Dacă și tu îți dorești să înveți programare chiar și de la 0, accesează pagina WellCode și programează-te la o ședință de consultanță gratuită în cadrul căreia o să ai o discuție cu unul dintre experții noștri care te va ajuta să-ți stabilești obiectivele din punct de vedere profesional și ulterior, vei primi un plan de muncă personalizat astfel încât să atingi obiectivele în cel mai scurt timp. 
Îți recomand să accesezi WellCode Recenzii sau canalul de YouTube pentru a urmări și opiniile altor cursanți legate de programul nostru de mentorat.