Rebeca a început programul de mentorat în timpul pandemiei pentru a se reprofila spre un alt domeniu, iar acum este foarte mulțumită și încântată de acesta și își dorește să evolueze încontinuu. Iată experiența ei în cadrul cursului online de programare:

“Salut, numele meu este Rebeca și sunt în programul de mentorat de la Wellcode de 6 luni de zile. Pentru mine să ajung până unde am ajuns și să învăț tot ceea ce am învățat în această perioadă este o mare surpriză pentru că toată viața am avut înclinații înspre profilul uman și nu am avut tangență cu informatica.

Cum am ajuns eu în programul de mentorat de la WellCode?

Proaspăt mutați într-un oraș străin împreuna cu soțul și cei doi copii ai noștri, o fetiță care începea clasa 0 și băiețelul care tocmai începea grădinița plus o pandemie care ne-a dat programul peste cap, m-a făcut, pe lângă mamă, să devin și învățătoare și educatoare în program online așa că am început să caut pe internet idei de joburi de acasă, dar nu am găsit nimic care să mi se potrivească. 

Încet, încet m-am gândit și la ideea de a învăța ceva nou dacă aș găsi pe cineva care să mă instruiască, bineînțeles că nu m-am gândit atunci tocmai la informatică, după o perioadă soțul meu mi-a spus că el vrea să facă un curs de programare și că a luat legătura cu cei de la WellCode, când am auzit am fost foarte încântată și l-am susținut în direcția aceasta, dar după ce el a început cursul mi-am dat seama că îmi place foarte mult și că mi se potrivește mie mai mult așa că în scurt timp am preluat eu cursul. 

Pentru mine experiența de la WellCode este una deosebită deoarece, pe lângă că învăț programare de la 0, mă ajută să mă dezvolt ca persoană și să excelez în tot ceea ce fac. Nu întotdeauna mi-a fost ușor însă de fiecare dată am găsit resurse ca să merg înainte, să nu mă dau bătută și până la urmă am reușit.

Am avut parte și de foarte mult suport din partea mentorilor care investesc în mine și de multe ori chiar m-am simțit împinsă de la spate ca să fac un pas înainte. Am învățat că pentru a reuși am nevoie de muncă, disciplină, perseverență și multă răbdare și sunt foarte încrezătoare că voi reuși să-mi ating scopul deoarece știu că am parte de cea mai bună instruire. 

Mulțumesc echipei WellCode și încurajez pe oricine care, poate, dorește să își schimbe cariera și să devină programatori să apeleze cu cea mai mare încredere.”

Dacă și tu îți dorești să înveți programare și îți dorești o carieră de succes în domeniul IT, accesează pagina WellCode și află mai multe informații despre programul nostru de mentorat. 

Dacă nu ești convins încă, accesează pagina WellCode Recenzii pentru a vedea și părerile altor persoane sau urmărește canalul nostru de YouTube pentru și mai multe testimoniale.