Ștefan a început să parcurgă cursul nostru gratuit, iar ulterior s-a convins că suntem varianta potrivită pentru el, astfel încât să învețe programare și să aibă o carieră de succes în domeniul IT. Uite care a fost evoluția lui în programul de mentorat WellCode:

“Salut! Eu sunt Ștefan și vreau să vă prezint experiența mea în cadrul programului de mentorat WellCode și cum am ajuns eu să învăț programare. 

Dacă ar fi să o luăm de la început, eu am terminat facultatea de drept, deci la bază sunt jurist, însă pe parcursul facultății mi-am dat seama că nu mă regăsesc în acest domeniu și că ar trebui să mă gandesc la altceva. Îmi plăcea foarte mult industria IT, însă nu aveam cunoștințe despre programare sau despre limbajele de programare așa că la un moment dat i-am întâlnit pe cei de la WellCode pe rețelele de socializare, unde m-am informat mai mult despre ei și am văzut că au o platformă în care cine dorește să învețe programare de la 0, ei se ocupă cu acest lucru. 

Am mai observat că pun la dispoziție un modul gratuit, în care sunt prezentate conceptele de bază ale programării pentru a vedea dacă te potrivești cu acest domeniu sau dacă îți place. Eu am parcurs acest modul, l-am și finalizat, mi s-a părut foarte interesant, după care am fost contactat de către cei de la WellCode pentru a-mi spune dacă doresc să continui mai departe cu programul lor de mentorat. Atunci nu știam exact ce să răspund deoarece necunoscându-i până în acel moment, aveam o oarecare reținere.

M-am documentat mai mult despre ei, am intrat pe pagina lor de Facebook, am văzut multe comentarii pozitive de la alți cursanți, așa că m-am decis și eu să continui mai departe cu ei.

Iar în momentul de față nu regret niciun moment, deoarece am avut foarte multe de învățat de pe această platformă, aceasta este foarte bine structurată, sunt prezentate de la cele mai simple concepte ale programării până la cele mai avansate, iar echipa de mentori este una tânără, foarte prietenoasă, foarte bine pregătită, oricând ai o neclaritate referitoare la o lecție sau la o problemă ei îți răspund cu mare drag.

Acum după 8 luni de când sunt în programul de mentorat sunt în punctul în care am ajuns să creez propriile mele jocuri, propriile mele aplicații și simt că mai este foarte puțin timp până o să particip la primele mele interviuri și o să obțin primele oferte de angajare, lucru pe care mi-l doresc foarte mult.

Acum, spre final, mă adresez persoanelor care doresc să învețe programare de la 0 sau nu știu de unde să învețe programare de la 0, le recomand cu încredere WellCode, deoarece aceștia te iau de la 0 cunoștințe și sunt alături de tine până în punctul în care obții prima ofertă de angajare. Succes!”

Dacă și tu îți dorești să înveți programare și îți dorești o carieră de succes în domeniul IT, accesează pagina WellCode și află mai multe informații despre programul nostru de mentorat. 
Dacă nu ești convins încă, accesează pagina WellCode Recenzii pentru a vedea și părerile altor persoane sau urmărește canalul nostru de YouTube pentru și mai multe testimoniale.