Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, vă invităm să citiți părerile cursantelor noastre din programul nostru de mentorat. În fiecare zi ele pun pasiune în ceea ce fac și își doresc mereu să progreseze indiferent de situație. 

Iată părerile lor despre programul nostru:

“Cei din echipa WellCode s-au asigurat că vor avea un impact imens asupra stilului meu de viață. Am realizat că WellCode nu este doar despre cum să scrii cod, este despre a te motiva, a fi determinat și a fi disciplinat în tot drumul tău, pentru a-ti atinge scopul.”

“Programul de mentorat m-a ajutat să mă disciplinez în primul rand, să lucrez cu mine, care este un lucru foarte important și să mă concentrez pe lucrurile cu adevărat valoroase. Pentru mine nu există: nu pot, nu o sa reușesc, nu sunt în stare.”

“Eu am început să-mi duc la îndeplinire visul pe care facultatea aproape îl spulberase. Problemele de la cele mai grele, la cele mai ușoare, dar nu în ultimul rând ajutorul nelimitat al mentorilor m-au făcut să ajung de la  ZERO TO HERO.”  

“Am învățat să îmbrățișez aceste momente și să-mi dau seama că mie chiar îmi place programarea și ca vreau să continui. Vă doresc să fiți motivați, să fiți focusați, să nu vă dați bătuți și să vă bucurați de acest drum.”

“Cariera mea de programator, a prins contur în adevăratul sens al cuvântului. Mă bucur enorm că am ales echipa WellCode.”

“M-a ajutat să înțeleg cu adevărat ce înseamnă programare. WellCode mi-a oferit oportunitatea de a evolua și de a învăța atât de multe lucruri într-o perioada atât de scurtă.”

“Cu ajutorul echipei WellCode, am avut sprijin tehnic și sprijin moral.”

“Pentru mine experiența de la WellCode este una deosebită, deoarece, pe lângă că învâț programare de la 0, mă ajută să mă dezvolt ca persoană și să excelez în tot ceea ce fac.”

“Orice ni se pare imposibil, poate devenii posibil dacă dăm dovadă de seriozitate, de disciplină, de organizare și de hard work.”

Dacă și tu îți dorești să înveți programare, accesează pagina WellCode și programează-te la o ședință de consultanță gratuită în cadrul căreia o să ai o discuție cu unul dintre experții noștri care te va ajuta să-ți stabilești obiectivele din punct de vedere profesional și ulterior, vei primi un plan de muncă personalizat astfel încât să atingi obiectivele în cel mai scurt timp. 

Îți recomand să accesezi pagina noastră WellCode Păreri sau canalul de YouTube pentru a urmări și opiniile altor cursanți legate de programul nostru de mentorat.