Alex nu avea inițial experiență în programare, însă asta nu i-a pus nicio piedică în procesul de învățare în cadrul programului de mentorat WellCode. Iată câteva păreri despre experiența lui în cadrul programului nostru de mentorat:

„Bună! Am început acest curs în urmă cu 4 luni, fără a ști să programez deloc. Nu știam să folosesc cod pentru a împărți 2 numere, pentru a le înmulți, aduna, nu știam să citesc un șir de caractere, o matrice sau să le ordonez.

Îmi place foarte mult acest curs prin faptul că te ajută foarte mult să gândești și prin faptul că există suport non-stop pe platformă. Răspunsurile date la întrebările de pe platformă nu sunt doar un mod de rezolvare al unor probleme, ci pur și simplu te învață și te invită să gândești, astfel formându-ți gândirea de programator. Aceasta este extrem de utilă în rezolvarea fiecărei probleme.

Din acest motiv recomand cu căldură acest program tuturor celor care doresc să învețe programare de la zero sau chiar și de la un nivel mai avansat. Te dezvoltă atât din punct de vedere personal, cât și în direcția unei viitoare cariere.”

Pentru a începe o nouă carieră de succes ca programator și a te alătura comunității noastre, accesează site-ul WellCode. Pentru a vedea și alte experiențe din cadrul programului, accesează pagina WellCode Păreri sau canalul de YouTube cu același nume.

Spor la codat!