De multe ori nu ne putem îndeplini visele prin modalitățile la care ne așteptam. Așa s-a întâmplat și în cazul Anei. Deși a mai avut contact cu informatica și programarea, sistemul educațional pare să îi fi pus mai multe piedici, decât să îi fi oferit ajutor.

Atunci a decis să apeleze la programul de mentorat WellCode, în speranța că pasiunea ei pentru programare va putea fi fructificată prin metodele noastre de predare. Iată ce părere are Ana Maria până acum:

„Bună! Știi acel moment când îți cumperi ceva nou, însă te bucuri de acel ceva doar pentru maxim 2 zile? Ei bine, vara aceasta m-am gândit să fac o schimbare în viața mea, care să mă facă fericit pentru o perioadă mult mai îndelungată, dar să mă ajute și pe plan profesional.

Așadar, m-am hotărât să mă înscriu în programul de mentorat al celor de la WellCode și am început să îmi duc la împlinire visul pe care facultatea aproape că mi-l spulberase, cu cursuri complicate și greu de înțeles.

Eram familiarizată cu programarea, într-adevăr, dar voiam ceva mai mult. Lecțiile explicate impecabil, quiz-urile care mi-au pus la încercare atenția și gândirea logică, problemele de la cele mai ușoare la cele mai grele, și nu în ultimul rând ajutorul mentorilor, m-au dus de la zero to hero. În plus, acum sunt aproape în prag de angajare. 

Dacă ai ezitări, uită-le și urmează calea ușoară WellCode pentru a-ți transforma visul în realitate.”

Ana Maria a luat o decizie care îi va îmbunătăți viitorul financiar. S-a bucurat și a profitat de toate avantajele oferite în programul de mentorat WellCode, iar acum ea simte că a ajuns ”from zero to hero”. Ea este foarte aproape de angajare, ceea ce înseamnă că în curând își va atinge scopul profesional.

Dacă dorești și tu să evoluezi pe acest plan și să faci primii pași în programare, atunci accesează pagina noastră WellCode. Apelează la experții noștri și atinge-ți scopurile în cel mai scurt timp.

Pentru a vedea și alte păreri sau povești de succes ale cursanților noștri, accesează pagina WellCode Păreri sau pagina de Youtube cu același nume. Fii tu următorul care pornește spre un viitor financiar stabil și profitabil în domeniul IT.