Alex este un cursant cu mai multă experiență decât majoritatea din cadrul programului nostru de mentorat. De-a lungul a celor 2 ani de când lucrează sub îndrumarea experților noștri, el a învățat atât programare, cât și noțiuni ce l-au disciplinat și i-au îmbunătățit gândirea critică. Scopul său este să ajungă un programator și să aibă o carieră de succes în IT, lucru pe care îl va realiza în scurt timp. Iată câteva cuvinte despre părerea lui legată de programul de mentorat WellCode:

„Sunt în programul de mentorat de peste 2 ani, perioadă în care m-am dezvoltat constant și m-am disciplinat. A fost o decizie pe care să nu o voi regreta niciodată. Chiar și în prezent, echipa WellCode se ocupă de dezvoltarea mea profesională cu același entuziasm și voință de a mă ajuta ca în prima lună.

În cadrul programului de mentorat se formează o baza solidă în programare. Chiar dacă ai goluri sau nu ai avut tangență cu acest domeniu în trecut, ei te vor ajuta și te vor pregăti pentru această carieră în IT. Pentru acest lucru eu recomand oricui serviciile celor de la WellCode.”

După cum reiese și din spusele lui Alex, programul de mentorat WellCode este potrivit chiar și pentru cei care nu au experiență multă sau chiar deloc în domeniul programării. Pornești de la zero și ai la fiecare pas alături de tine o echipă de experți care te ajută să înțelegi fiecare noțiune nouă pe care o înveți.

Dacă ești dornic să înveți programare, accesează pagina noastră WellCode și programează-te la o ședință de consultanță gratuită unde poți afla mai multe detalii. Vei discuta cu cineva din echipa noastră, vei stabili care îți sunt obiectivele din punct de vedere profesional și vei primi un plan personalizat de lucru care te va ajuta să atingi acele obiective cât mai rapid.

Dacă nu ești convins de beneficiile aduse de programul nostru de mentorat sau de meseria de programator, accesează canalul nostru de YouTube sau pagina WellCode Păreri. Află și experiențele altor cursanți pentru a lua o decizie informată de care vei fi mândru toată viața.