Paul a fost plăcut impresionat de structura platformei online WellCode, lucru care l-a determinat să continue munca dincolo de modulul gratuit. Iată câteva păreri de-ale sale legate de experiența sa în programul nostru de mentorat de până acum.

”Buna, numele meu este Paul și sunt în programul de mentorat de aproximativ 5 luni. În următoarele minute aș vrea să spun câteva detalii legate de experiența mea pe platformă și cum i-am descoperit eu pe cei de la WellCode. I-am descoperit pe cei de la WellCode în urmă cu 4 ani, cu ajutorul rețelelor de socializare.

Am găsit o reclamă de promovare a programului de mentorat, iar ca urmare, am descoperit platforma online. Am rămas plăcut surprins pentru că au un modul gratuit, în care se dă șansa tuturor să afle ce înseamnă programare pentru început. Deasemenea cursanții pot afla așa dacă este un domeniu potrivit pentru ei.

În toți acești ani mi-am propus ca la un moment dat să încerc să învăț programare împreună cu ei, pentru că m-a convins foarte mult structura platformei și pentru că îți oferă această șansă să vezi o parte din platformă gratuit. 

În urmă cu 5 luni am decis să iau legătura cu cei de la WellCode și să programez o ședință de consultanță în care să dezbatem dacă suntem compatibili, dacă o să vreau să merg mai departe sau dacă este un domeniu satisfăcător pentru mine.

Discuția a fost una transparentă, pentru că am primit o multitudine de informații din care am înțeles că toată echipa este o echipă de oameni tineri, de persoane tinere, care sunt apropiate de vârstă cu mine, ceea ce înseamnă că viziunile și ideile noastre sunt de natură tinere.

Scopul lor principal este ca la finalul mentoratului eu să mă pot angaja ca programator; nicidecum ca ei să primească o sumă de bani, iar eu să mă chinui să învăț programare și să am o experiență neplăcută.   

În momentul de față am ajuns să fiu dependent de call-urile săptămânale, chiar mi-ar plăcea să am mult mai multe call-uri, pentru că atracția mea față de ei este foarte mare, iubesc să am call-uri cu ei, iubesc să comunic cu ei.

Îmi place să interacționez cu ceilalți colegi din programul de mentorat, văd postări cum că  s-au angajat la firme de succes sau firme mari, astfel atingându-și scopurile. Au ajuns în acel punct în care au proiecte personale și au mers mult mai departe.

Motivul principal pentru care am rămas pe platformă și am rămas motivat este faptul că au cele mai frumoase reguli. Una dintre ele este că nu ai voie să nu comunici, nu ai voie să te dai bătut. Toată lumea este acolo alături de tine. Call-urile cu lecții au loc zilnic, și în fiecare zi este un call diferit. Interacțiunea cu cei de la WellCode este super amplă, super dezvoltată, iar platforma este foarte bine pusă la punct.

Acolo ai șansa să comunici cu toată lumea. În mod normal, dificultățile sau blocajele pot apărea la oricare problemă. Cu toate că se lasă răspunsuri mereu la comentarii, nu am primit și nu va primi nimeni răspunsul exact la probleme sau la quiz-urile de la sfârșitul lecțiilor. Sunt răspunsuri sub formă de hint-uri sau întrebări ajutătoare.

În final, eu îi încurajez pe toți cei care sunt nehotărâți și care nu știu dacă programul de mentorat este potrivit pentru ei să își programeze o ședință de consultanță cu mentorii din echipa WellCode. Eu sunt de părere că este una dintre cele mai bune decizii luate de mine până acum și chiar și de acum înainte mereu va fi în top.

Nu am niciun regret și deabia aștept să mă angajez. Nu ai nimic de pierdut dacă nu te dai bătut, ceea ce oricum e greu să faci cu echipa WellCode alături de tine. Totul o să fie bine. Multă baftă și succes!”

Scopul lui Paul este bine definit. Își dorește să se angajeze în domeniu și din acest motiv rămâne motivat să progreseze pe platforma noastră online. Dacă ai și tu scopuri similare și îți dorești o carieră de succes în IT, accesează site-ul nostru WellCode și află mai multe despre programul nostru de mentorat.

Nu ești încă convins? Accesează pagina noastră WellCode Păreri pentru a vedea alte experiențe similare de-ale cursanților sau canalul nostru de YouTube cu același nume.