Eduard a încercat să progreseze pe cont propriu din surse precum tutoriale video de pe YouTube, Google și citind din cărți. Realizând că aceste metode nu funcționează, a decis să se înscrie în programul de mentorat WellCode. A aflat în scurt timp că acest program i-a adus mai multe beneficii decât doar cunoștințe de programare. Iată care este experiența lui după 1 an în programul de mentorat WellCode:

„Salutare, sunt Eduard și vreau să vă povestesc experiența mea din cadrul programului de mentorat WellCode. Eu am aproximativ un an de când sunt în programul de mentorat și pot să zic că sunt foarte mulțumit. Am reușit să-mi dezvolt gândirea logică, înțeleg cum să scriu cod, ce scriu în cod, etc. Cel mai important lucru este că am învățat să creez proiecte personale și aplicații.

Înainte să intru în program, nu prea mai avusem tangențe cu informatica. Terminasem un profil electric la un liceul tehnologic din orașul meu, deci eu și informatica nu prea ne întâlnisem. Am aflat de WellCode de pe YouTube, am văzut că Petru a lucrat la firme de top, am văzut că a fost și olimpic, deci nu aveam probleme de încredere că mă învață cineva care nu știe bine informatică. Am spus că dacă vreau să ajung la firme de top, cred că asta ar fi cea mai bună alegere: să cer ajutorul celor de la WellCode. M-am înscris la un call de consultanță, unde am discutat despre dorințele mele. Ei m-au acceptat, după care am început să parcurg problemele de pe platformă.  

Pe platformă primești ajutor din partea mai multor mentori. Dacă ești blocat la o problemă, poți lăsa întrebări în secțiunea de comentarii unde vei primi răspunsuri și hint-uri. Beneficiezi de susținere totală, mai exact participi și la call-uri de mindset pe lângă call-urile tehnice.

Le-am recomandat și prietenilor mei să intre în program și vă recomand și vouă pentru că e cea mai rapidă metodă de a te pregăti de angajare și de a învăța informatică. Eu am pierdut deja un an încercând să învăț informatică de pe YouTube, Google și dintr-o carte. Am pierdut un an degeaba în care nu învățasem nimic. Sau mai bine spus rămăsesem tot la nivelul acela unde eram după ce completasem modulul gratuit.

După cum am spus, sunt de un an în programul de mentorat, mă descurc să scriu cod, pot să trec de la un limbaj la altul, mă descurc să îmi creez aplicații web, iar cu ajutorul acelor probleme de pe platforma chiar am reușit să îmi dezvolt gândirea logică. Mulțumesc pentru timpul acordat!” 

Dacă vrei să experimentezi și tu metodele noastre de predare a informaticii și felul în care îți poți îmbunătăți gândirea logică, înscrie-te și tu în programul nostru de mentora, accesând site-ul nostru WellCode

Nu ești încă convins? Urmărește și opiniile altor cursanți WellCode pe pagina noastră WellCode Păreri sau canalul nostru de Youtube cu același nume.