Deși inițial a început doar cu modulul gratuit, Dani și-a dat seama la scurt timp că pentru a-și atinge scopurile trebuie să meargă până la capăt cu programul de mentorat WellCode. Iată părerile lui despre cum au decurs lucrurile până acum:

„Salut! Numele meu este Dani și astăzi vreau să vă povestesc despre experiența mea din programul de mentorat. Eu am început programul fără vreo cunoștință legată de programare.La început am parcurs modulul gratuit și am fost foarte uimit și bucuros deoarece îmi plăcea ce făceam și prindeam noțiunile de bază, înțelegeam ceea ce făceam.

Am terminat modulul gratuit și după ceva timp m-am hotărât să intru în program, unde, treptat, noțiunile au început să se lege în capul meu. Datorită platformei, am început să-mi formez gândirea de programator. Platforma este foarte bine structurată, astfel încât procesul tău de evoluție să fie cât mai eficient. Problemele au mereu un nivel adecvat de dificultate. 

Procesul în sine este dificil, dar cu disciplină și cu ajutorul mentorilor poți trece peste orice obstacol pentru a-ți atinge scopul. Eu am ajuns la nivelul în care pot să creez aplicații singur, de la cap la coadă.

Consider că programul de mentorat este alegerea perfectă pentru cine își cunoaște scopul și este dispus să muncească pentru acesta. Bafta!”

Dani a văzut că datorită platformei, evoluția sa pe plan profesional, dar și personal nu este imposibilă. Deși a necesitat efort din partea sa, el acum este capabil să facă lucruri impresionante în domeniul programării și este din ce în ce mai aproape de o carieră de success în domeniu IT.

Pentru a urma o cale similară ca cea a lui Dani, accesează site-ul nostru WellCode și află mai multe detalii despre programul nostru de mentorat. Pentru a afla și alte experiențe similare, intră pe pagina noastră WellCode Păreri sau pe canalul nostru de YouTube cu același nume.