Din dorința de a-și schimba viața și de a înțelege cu adevărat ce înseamnă programarea, Loredana a apelat la noi pentru a o ghida și ajuta să-și atingă scopurile. Iată în continuare cum a fost programul de mentorat pentru Loredana și care este părerea ei acum despre program.

 “Salutare! Aș dori să vă povestesc puțin despre experiența mea în programul de mentorat.
Înainte de a intra în programul de mentorat, nu aveam o proiecție foarte clară asupra a ceea ce înseamnă programare. Știam însă că eram dispusă și voiam să investesc timp în tot ce înseamnă procesul acesta de învățare și autoeducare.

  Pot spune că în timpul programului de mentorat mi-am dezvoltat foarte mult gândirea logică iar din partea echipei WellCode, am avut sprijin tehnic și sprijin moral și recomand acest program tuturor persoanelor care vor să învețe programare.”

 Loredana a reușit, cu ajutorul nostru, să își îndeplinească scopurile și să devină cea mai bună variantă a ei. Dacă dorești să fii inspirat și de alte povești similare Loredanei, aruncă o privire, cu un simplu click, pe pagina noastră WellCode Păreri! sau pe canalul nostru de Youtube- WellCode păreri

  Pentru a învăța programare de la zero și pentru a-ți construi o carieră de succes în domeniul programării, accesează pagina noastră WellCode, crează-ți un cont și umează cursul nostru gratuit de programare care te va ajuta să înțelegi conceptele de bază din informatică, ca mai apoi să continui să înveți noțiuni mai avansate.