Pe lângă deja cunoscutul fapt că în domeniul IT se câștigă bine, am observat în ultimii ani că programarea web a luat un avânt considerabil. Acest lucru se datorează mai multor factori. În primul rând este vorba despre evoluția tehnologiei și a tot ce ține de Internet of Things. Toate telefoanele și gadget-urile inteligente sunt conectate la internet și între ele, deci fiecare dispozitiv are nevoie de o interfață utilizator (UI). În plus pentru mai toate aceste dispozitive se dezvoltă aplicații cu diferite funcții și aplicabilități.   

Drept consecință, este nevoie de programatori capabili să scrie cod HTML, CSS, Javascript și nu numai care să activeze pe această nișă. Aceste dispozitive hardware continuă să crească la număr și în complexitate, deci rețelele vor avea mereu nevoie de inovații, îmbunătățiri și întreținere pe partea software.

În plus, de când pandemia a forțat multe companii, atât private dar și de stat, să își mute activitatea în mediul online, a devenit evident că este o reală cerere pe piață pentru programatori de calitate care să implementeze soluții web. Fie că este vorba despre site-uri de prezentare, magazine online sau aplicații mobile, orice companie are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de o astfel de interfață de comunicare cu clienții. Chiar și sistemul de învățământ a trebuit să treacă în online. În aceste circumstanțe totul depinde de oameni pasionați de programare pentru a face lucrurile să funcționeze. 

Am observat acest trend al evoluției programării web și în rândul absolvenților programului nostru de mentorat. Majoritatea dintre ei s-au angajat pe posturi de web developer câștigând și peste 4000 RON pe lună. 

Cu aceste lucruri în minte, WellCode a pregătit un curs web special, dedicat persoanelor care doresc să învețe programare web de la zero, o arie de lucru a momentului, dar și de viitor. Acesta este o combinație de curs HTML, curs Javascript dar și altele și are ca scop pregătirea programatorilor pasionați de web development și web design. Fiindcă există o multitudine de surse disponibile online, scopul nostru a fost de a structura teoria, dar și mai important, exercițiile practice. Astfel, tu vei fi capabil să îți realizezi propria ta aplicație web într-o singură zi, fără să ai experiență anterioară în domeniul programării web.

Drept consecință, vei ști de unde să începi atunci când ești pus în situația de a realiza o aplicație web de la zero, scenariu foarte posibil în cazul în care ești chemat la un interviu pentru un post de web developer.

Avantajele cursului de programare web de la WellCode:

  • Înveți practic – Vei scrie propriul tău cod la fiecare pas;
  • Înveți corect și ai parte de evaluare automată – Mereu știi dacă ceea ce ai făcut tu este corect sau mai are nevoie de îmbunătățiri. Nu trebuie să aștepți după profesori care să se uite peste codul tău;
  • Creezi propriile tale proiecte – La final vei pune în practică toate cunoștințele și vei da viață ideilor tale;
  • ​Acumulezi experiență pentru angajare – Fiecare proiect creat în cadrul cursului va dovedi potențialilor angajatori că ai experiență practică și îți va crește mult șansele de a fi chemat la interviuri;
  • ​BONUS! Vei avea acces la grupul exclusiv de Facebook al participanților la acest curs.

Am comprimat toată experiența noastră de peste 10 ani în programare, într-un curs adresat atât începătorilor, cât și programatorilor mai avansați, dar care încă nu se simt pregătiți să realizeze un proiect pe cont propriu.

Te vom învăța cum să scrii cod independent, când, cum și de unde să îți cauți informațiile atunci când simți nevoia, dar cel mai important cum să creezi propriile tale proiecte de la 0 fără să copiezi cod.

Cu toate astea, adevărul rămâne că a învăța programare la nivel înalt nu este ușor. Tocmai din această cauză salariul unui web developer este atât de mare. Mai mult, acesta crește proporțional cu experiența. Asta poate însemna și peste 5000€ / lună, bani în mână, totul cu aceleași tehnologii și limbaje precum HTML, CSS, JavaScript.

Dacă îți dorești și tu să ajungi acolo, ai nevoie de cel mai bun ajutor. De abia așteptăm să ne vedem în cadrul cursului și să te ajutăm în a-ți atinge scopurile pe plan profesional, dar și personal.

Dacă vrei și tu să faci parte din elita celor care scriu viitorul câte o linie de cod pe rând, înscrie-te la cursul nostru de programare web. Accesează pagina noastră dedicată cursului web! Profită acum de această ocazie pentru a pune bazele carierei tale de succes în IT.

Încă nu ești convins? Accesează pagina noastră WellCode Păreri și află în ce mod am reușit deja să schimbăm viețile oamenilor pasionați de programare. Pentru testimoniale video, accesează canalul nostru de YouTube cu același nume.