Natanael a luat o decizie informată, comparând avantajele și dezavantajele mai multor surse la care ar fi putut apela pentru a învăța programare. Documentându-se cu atenție, el a realizat care sunt beneficiile în a se înscrie în programul de mentorat WellCode. Acum că a ajuns la jumătatea programului, iată care este părerea lui legată de programul de mentorat WellCode.

„Salutare! Ești interesat să înveți programare și nu știi cu cine să pornești pe acest drum? Ei bine și eu am fost în locul tău. Am analizat toate ofertele care erau disponibile, m-am interesat de fiecare parte, iar la sfârșit am ales WellCode.

De ce WellCode? Înainte de toate, dă-mi voie să-ți spun că nu am fost plătit sau stimulat în vreun fel de către echipă să fac această promovare în favoarea lor. Pur și simplu o fac pentru că ei merită și sper să te ajut și pe tine să iei o decizie.

Cum am ajuns eu pe platformă și de ce i-am ales pe ei? În primul rând nu am plătit un curs scris în care ai partea de teorie, ai partea de probleme și apoi, dacă te descurci, bine, dacă nu, să fii sănătos. Nu am plătit accesul la niște cursuri unde ai un profesor, ești obligat să fii prezent 6-8 ore zilnic alături de 30-100 participanți; dacă înțelegi bine, dacă nu, asta este.

Am ales acest program de mentorat fiindcă aici sunt stimulat să gândesc singur și să rezolv singur problemele. În momentul în care te împotmolești, ai mereu o echipă de profesioniști în spate care te ajută să îți dezvolți gândirea astfel încât să poți trece mai departe.

Cum am ajuns pe platforma WellCode? Am văzut o reclamă pe Facebook cu Învață Programare de la Zero, am accesat acea reclamă ce m-a dus către platformă, unde aveam un modul gratuit. Acolo erau operații simple de adunare, scădere, înmulțire, împărțire, lucruri simple. Mi-am dat seama că îmi place și că le prind destul de repede, așadar am stabilit un apel video cu cei din echipa WellCode și am stabilit împreună cum vom colabora în continuare.

WellCode este o echipă de profesioniști, o echipă foarte tânără, foarte faină, mulți din acei care lucrează în momentul de față pentru WellCode au trecut prin această platformă, prin acest proces de învățare și ei știu foarte bine cum să te ghideze, astfel încât să îți atingi și tu obiectivele.

În momentul de față eu sunt la jumătatea platformei, întotdeauna sunt entuziasmat de noile provocări pe care le întâlnesc. Pot spune că la finalul procesului îmi va face foarte mare plăcere să fac și eu parte din această echipă frumoasă. Sper că te-am ajutat să iei o decizie. Mult succes!”

Deoarece și-a găsit un domeniu care îl pasionează cu adevărat, scopurile lui Natanael sunt mult mai clare și șansele lui de a-și începe o carieră de succes au crescut considerabil. Dacă dorești și tu ca șansele tale să se îmbunătățească și să fii chemat la interviuri pentru posturi de programator, alătură-te programului nostru de mentorat!

Accesează site-ul WellCode și parcurge modulul gratuit. Dacă dorești să mai afli și alte povești inspiraționale ale cursanților noștri accesează pagina WellCode Păreri sau canalul nostru de YouTube cu același nume. Spor la codat!