Matei este încă elev, dar recent ne-a uimit cu pasiunea lui pentru programare și cu faptul că și-a stabilit deja obiectivele de viitor. Iată care este feedback-ul său legat de experiența din programul de mentorat WellCode.

”Salut, sunt Dan Matei și m-am apucat de acest program de mentorat din luna noiembrie a anului trecut. Sunt foarte bucuros de progresul meu pe care l-am făcut până acum și nimic nu se putea realiza fără ajutorul echipei WellCode și a mentorilor săi.

Pe parcursul lecțiilor am învățat să lucrez mai eficient, să lucrez zi de zi și să nu mă dau bătut. La început foloseam doar structuri de bază, cum ar fi cin, cout, dar acum știu să folosesc și funcții cum ar fi matrici sau șiruri și mi-am dezvoltat gândirea logică, care este un lucru foarte important.

Foarte mult m-au ajutat și mentorii, spre exemplu Cosmin, care îmi spun zi de zi că puteam să am un progres mai bun și pentru mine să am un progres mai bun este un obiectiv foarte important.

Ca și obiectiv pe viitor, îmi propun să ajung la olimpiadă. Vreau să mulțumesc echipei WellCode pentru tot efortul depus și tot ce au făcut pentru mine până acum.”

După cum ai aflat, Matei este un tânăr extrem de motivat, chiar și la o astfel de vârstă. Își știe clar obiectivele și vrea neapărat să își depășească limitele. Pentru a afla și alte povești inspiraționale similare cu cea a lui Matei, accesează pagina noastră WellCode Păreri sau canalul nostru de YouTube cu același nume. Lasă-te motivat de experiențele cursanților noștri și fă alegerea corectă care te va duce spre un job bine plătit în programare.

Pentru a învăța și tu programare, chiar de la zero, accesează site-ul WellCode și discută cu unul dintre specialiștii noștri în consiliere profesională.