Încercând să învețe singur programare, Raul a avut norocul să afle de noi și să nu mai trebuiască să rămână cu neclarități în ceea ce privește programarea. Alăturându-se programului nostru de mentorat și lucrând de câteva luni, el deja se gândește la propriile aplicații pe care le va dezvolta. Iată câteva păreri pe care le are el despre experiența de până acum:

”Salut! Sunt Raul, am 18 ani și fac parte din programul de mentorat de aproximativ 4 luni; 4 luni în care am învățat foarte multe. Am dat de cei de la WellCode în timp ce urmăream un tutorial în C++ despre cum să programezi un calculator.

În continuare am aflat că cei de la WellCode oferă un program gratuit, pe care, dacă îl termini în mai puțin de 7 zile, ți se oferă gratuit un tricou. Eu am terminat programul în 3 zile, iar apoi m-am înscris la o ședință de consultanță gratuită deoarece mi-a plăcut modul în care au structurat ei problemele și lecțiile.

 După un scurt interviu am fost admis în programul de mentorat, în care am început mai întâi cu structura ”if”, iar apoi cu structura ”while”. După ce am învățat cele 2 structuri bine, am început să învăț structura repetitivă ”for” iar apoi șirurile. După acestea, am ajuns la matrice și șiruri de caractere, iar în scurt timp voi ajunge să fac propriile mele aplicații.

Ce îmi place la mentori este că ei nu îți oferă direct soluția, ci îți pun întrebări care te ajută să îți dai seama singur de soluție. Aceste întrebări te ajută foarte mult în a-ți dezvolta o gândire logică. În programul de mentorat se mai realizează call-uri tehnice care te ajută în a-ți exprima modul de rezolvare în cuvinte. Acest lucru te va ajuta foarte mult atunci când vei avea un interviu și va trebui să explici ce crei să faci. 

În programul de mentorat se mai realizează și call-uri de mind-set care te ajută să îți stabilești scopul și să îți îmbunătățești calitatea vieții de zi cu zi.

În final, recomand programul oricărei persoane care vrea să înceapă programare de la zero și nu știe de unde.”

Pentru a învăța și tu programare de la zero într-un mod structurat, accesează site-ul nostru WellCode.

Pentru a mai afla și alte păreri similare cu ale lui Raul, accesează pagina WellCode Păreri sau canalul nostru de YouTube cu același nume.