Paul este un tânăr pasionat de programare care consideră că în cadrul sistemului de învățământ noțiunile nu i-au fost predate într-un mod destul de clar. Iată părerea lui de până acum în cadrul programului de mentorat WellCode:

”Salutare! Numele meu este Paul și am să vă explic despre experiența mea în cadrul programului de mentorat WellCode.

Atunci când am început acest mentorat, mi-am închipuit că voi învăța tot de ce am nevoie pentru a lucra în domeniul IT. Pe lângă astea, însă, am învățat și multe abilități de tip soft skills, cum ar fi comunicarea și lucrul în echipă. 

Acestea mă vor ajuta cu siguranță pe viitor atunci când voi avea o slujba ca și programator. În plus, am învățat anumite lucruri despre informatică și anumite topicuri ce nu îmi erau familiare atunci când am studiat informatica în cadrul unui liceu de mate-info. Acestea includ programarea orientată pe obiecte, debugging-ul sau testing-ul.

Am început programul de mentorat WellCode, deoarece am observat că este o metodă mai eficientă și mai stabilă decât orice altă instituție educațională din România și probabil și din afară. Nu doar că mentorii din cadrul programului de mentorat WellCode te învață programare de la zero, dar te și ajută să îți pregătești CV-ul, să te pregătești pentru interviuri, să devii un angajat bun și chiar să îți îndeplinești scopurile pe termen lung.

Recomand pe viitor sau pentru cine se gândește acum și are îndoieli să nu mai ezite și chiar să ofere celor de WellCode o șansă, pentru că, deși cu toții suntem conștienți de starea țării noastre, ei sunt acea lumină de la capătul tunelului care ne oferă speranță.

Așadar îi recomand pe cei de la WellCode tuturor celor care se gândesc să învețe programare, să facă performanță și chiar să devină mai buni.”

După cum reiese din părerea lui Paul despre programul nostru de mentorat, Paul a fost plăcut surprins să realizeze că el nu a învățat doar noțiuni teoretice și tehnice, ci și soft skills. Pentru a afla cum au evoluat și alți cursanți de-ai noștri pe plan personal, intră pe pagina noastră WellCode Păreri sau pe canalul nostru de YouTube cu același nume.

Pentru a învăța și tu programare, chiar și cu zero experiență anterioară, accesează site-ul WellCode și programează-te la o ședință de consultanță. Începe cu noi o carieră de succes în IT!