Octavian a învățat să fie perseverent și să nu se dea bătut, chiar dacă întâmpină probleme mai dificile decât se aștepta. Astfel a observat că nimic nu este imposibil și a ajuns să se simtă încrezător în propriile forțe. Iată părerile lui după 5 luni în calitate de cursant în programul de mentorat WellCode.

“Salutare tuturor! Prin acest video aș vrea să vă împărtășesc câteva lucruri importante cu privire la experiența mea de pe platforma WellCode, până în momentul de față. În primul rând vreau să mă declar mulțumit de faptul că acum 5 luni am luat o hotărâre importantă pentru cariera mea și pentru viitorul meu. Am ales să particip la programul de mentorat WellCode. 

Am învățat să mă țin de un program anume, să respect regulile, să fiu mult mai atent, să nu mă las bătut repede, deoarece când intervine o problemă mai grea aș fi fost tentat să fac asta, mai ales pentru că am pornit de la zero. Am învățat să încerc mai multe modalități de rezolvare până când problema era rezolvată și obținem cele 100 de puncte.

Propun tuturor să fie perseverenți, chiar dacă este ceva mai dificil. Pot spune că am evoluat și pe plan personal, sunt mulțumit și de relația cu mentorii și totodată de felul în care este organizată platforma.

Momentan am ajuns într-un punct avansat al programului, în care problemele sunt mai dificile, iar eu trebuie să lucrez mai mult. Este adevărat că progresul este mai lent, dar cu calm și cu atenție este posibil. Trebuie mereu să îți urmărești obiectivul, pentru a îl putea îndeplini. Asta este cel mai important pentru a te putea angaja în domeniul IT, la o anumită firmă.

Asta sper să se întâmple în viitorul cât mai apropiat, în câteva luni. Deși am început programul de doar câteva luni, eu sunt de părere că am evoluat foarte mult pe partea de programare și îndemn pe oricine să ia parte la așa ceva dacă este motivat și dacă vrea să lucreze în domeniul IT.  

Mulțumesc și o zi bună tuturor! Vă salut!“

Octavian a devenit mai disciplinat și recunoaște că a evoluat pe plan personal de când s-a înscris în programul de mentorat WellCode. Dacă ești curios să afli cum au reușit și alți cursanți ai programului nostru să învețe programare și cum au evoluat ei, accesează pagina WellCode Păreri sau canalul nostru de YouTube cu același nume. Dacă te-au inspirat experiențele lor și ești și tu în căutare de o metodă eficientă de a învăța programare, accesează site-ul nostru WellCode și înscrie-te la o ședință de consultanță.