Din dorința de a-și îmbunătăți viața pe toate planurile, Emi a apelat la noi pentru a învăța programare. Iată în continuare părerile lui despre programul de mentorat WellCode și despre ce consecințe aduce acesta în viața lui.

„Bună tuturor! Numele meu este Emi, am 33 de ani și vreau să împărtășesc cu voi experiența mea cu programul de mentorat WellCode, până în momentul de față, bineînțeles. De ce am ales să încep acest curs pentru viața mea?

În primul rând am ales asta pentru că sunt o persoană cu un program laboral foarte încărcat și am vrut o soluție pentru chestia asta, pe plan familial, social și de ce nu, financiar. Am vrut să îmbunătățesc orice aspect din viața mea. Am optat pentru programare pentru că programarea o consider un domeniu de viitor, o consider viitorul.

WellCode mi-a oferit inițial un program gratuit. Nu știam atunci dacă îmi place sau nu, dar odată ce am parcurs acel program gratuit, mi-am dat seama că programarea este pentru mine. Mi-a plăcut foarte mult și mi-am dat seama că programarea are de-a face mai mult cu logica decât cu matematica.

Odată ce am parcurs acel curs gratuit, am decis să merg mai departe cu ei pentru că am fost convins de acel program. Odată ce am început să învăț de pe platforma lor, mi-am dat seama că timpul pe care îl aloc este foarte important și de aceea a trebuit să îmi structurez foarte bine timpul.

Ei mi-au dat posibilitatea de a-mi organiza timpul și orele și de a învăța în ritmul meu, ceea ce foarte puține cursuri pot să facă. Ei au reușit să facă chestia asta prin platforma lor și ăsta a fost unul dintre motivele pentru care am ales să învăț de la ei. 

Un alt lucru pe care l-am învățat din programul de mentorat WellCode este importanța orelor de somn și a odihnei de care ai nevoie pentru a obține rezultate mărețe. Odată ce ești odihnit, creierul tău este odihnit, iar tu poți să te concentrezi mult mai mult asupra problemelor. Atunci când ai de a face cu logica, ai nevoie de odihnă, ai nevoie de concentrare maximă.

Am văzut în acest curs, de-a lungul lui că sunt anumite principii pe care le înveți și sunt principii de viață pe care oriunde mergi în lume poți să le aplici. Eu am reușit de aici să învăț câteva principii super tari, de fapt să mi le confirm, mai mult. Unul dintre ele este că dacă persiști, vei ajunge la o soluție la problema ta.

Un alt principiu este să nu te dai niciodată bătut. Tot ce începi, trebuie să duci la bun sfârșit, exact cum spune și în Biblie. Un alt lucru care îmi place la acest curs este că experții din spatele acestui program sunt alături de tine și te ajută, nu te lasă să renunți, sunt acolo să te susțină, sunt acolo să îți răspundă la întrebări, atât pe platformă, cât și la call-urile săptămânale.

Call-urile acestea săptămânale sunt pe nivele, sunt cam 5 nivele și acolo poți să pui întrebări, cunoști oameni deosebiți, colegi super tari, fiecare avansează în ritmul lui și ceea ce îmi place foarte mult la cursul ăsta este că ei te iau de la zero. Eu sunt unul dintre oamenii ăia care am plecat de la zero, neștiind nimic despre programare, nici cum să scriu cod, nici ce înseamnă un if sau else.

Ei m-au luat de la zero și chiar am reușit să învăț și chiar am o satisfacție extraordinară. La ora actuală sunt pe platformă la finalul celui de-al doilea modul, cel cu șiruri. Acești mentori te ajută să te dezvolți, nu îți răspund la întrebări așa poate cum se așteaptă cei mai mulți, să îți dea un răspuns clar, ci îți dau răspunsul sub formă de întrebare.

Te ajută foarte mult să îți dezvolți gândirea logică, te ajută și învață să scrii cod. Un alt lucru super tare este că te învață și să comunici codul, să comunici ceea ce scrii. Asta te ajută foarte mult la interviuri, când vei aplica la un job.

Platforma este structurată în așa fel încât pornești de la lucruri simple și te duci la lucruri dificile. Dacă nu reușești să treci de cele simple, nu vei putea ajunge nici la cele dificile, iar rolul celor simple este de a te ajuta să le rezolvi pe cele dificile.

Acestea sunt lucrurile care mi-au plăcut la acest program de mentorat WellCode, pe care îl recomand tuturor. Eu am văzut un progres extraordinar la mine, pentru mine totul a fost nou, dar pot să citesc cod și am o oarecare cunoștință la ora actuală. Mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le învăț și sunt conștient că cu cât dedic mai mult timp, cu atât voi avansa mai rapid.

Țin să mulțumesc pe calea aceasta tuturor celor care au avut grijă de dezvoltarea mea, întregii echipe de la WellCode și în mod special lui Lenuț, dar nu numai lui, ci tuturor. Ca și sfat pentru toți care vor să înceapă: dacă m-a ajutat pe mine, cred că poate să ajute pe oricine. Vă doresc succes tuturor și faceți cele mai bune alegeri pentru viața voastră! O zi faină să aveți cu toții!”

Satisfacția lui Emi este foarte mare atunci când privește în urmă și conștientizează cât de mult progres a făcut în domeniul programării, mai ales din cauză că a pornit de la zero.

Dacă vrei să afli cum a schimbat programul nostru de mentorat și alte vieți, accesează pagina WellCode Păreri sau canalul nostru de YouTube și află alte impresii de-ale cursanților noștri. Dacă, la fel ca și Emi, ești dornic să faci o schimbare cariera și viața ta, prin a învăța programare, încearcă pentru început modulul nostru gratuit. Cursanții noștri sunt de părere că nu vei regreta.