Pandemia a avut consecințe negative asupra multor persoane, mulți pierzându-și joburile drept rezultat. Printre ei s-a numărat și Alex, care a decis că are nevoie de o schimbare în viața lui, mai ales din cauza faptului că are o familie de întreținut. Noi suntem de părere că a făcut alegerea corectă, dar să vedem și ce părere are el despre colaborarea cu echipa WellCode după câteva luni de lucru cu noi.

„Salutare, eu sunt Alex și vreau să împart cu voi câteva impresii despre colaborarea mea cu cei de la WellCode. Despre cei de la WellCode – nota 10! Sunt înscris de câteva luni în programul lor de mentorat și nu regret asta nicio secundă. Îmi văd singur progresul. 

Ce fac ei este cu totul o metodă aparte de a preda față de celelalte și faptul că ei spun că vor fi acolo până în momentul angajării în domeniul programării înseamnă foarte mult pentru mine. Toată echipa WellCode depune foarte mult efort să ne ajute pe noi să învățăm această meserie, însă în același timp eforturile lor trebuie să fie în concordanță cu eforturile cursanților; trebuie să ținem cont de ce spun ei, de sfaturile lor și să participăm la call-uri.

De ce i-am ales pe ei? După cum am spus, au o metodă aparte de predare, te susțin până în momentul angajării și nu numai și sunt corecți. Nu a fost moment sau call tehnic la care să particip și la care să observ lene sau delăsare din partea profesorilor. Mereu ești motivat și încurajat: Hai să facem treabă! Hai să facem ceva în astea 2 ore dacă tot suntem aici!

Înveți mereu și observi apoi un progres pe partea tehnică, pe partea de mindset; nu e ușor, recunosc, e greu, însă scopul meu final a rămas același și mă îndrept cu pași repezi către el.

Ce să spun? Nota 10 pentru cei de la WellCode. Dacă vreți să faceți pasul ăsta, să faceți o schimbare în viața voastră, vă împărtășesc gândurile mele cu voi, tocmai în ideea de a lua această decizie. Nu am primit nimic pentru a spune asta, de fapt nu am făcut niciodată un video în care să îmi spun gândurile, dar pentru cei de la WellCode cred că merită.

Eforturile lor se văd în rezultatele noastre. Intențiile lor sunt clare, să învățăm, să fim persoane care și-au atins scopurile, fie că învațăm pentru a face o schimbare, cum ar fi o schimbare de job, mai exact cazul meu. Pandemia și-a spus cuvântul și am rămas fără loc de muncă acum un an și ceva de zile.

Vin din domeniul HoReCa și am ales să fac schimbarea asta radicală pentru a avea o stabilitate financiară și pentru a putea să îmi susțin familia. Pentru cine dorește să facă o schimbare, fă-o! Ia legatura cu ei și participă la un call în care stai de vorbă cu un reprezentant  în care stabilești toate detaliile.

Vei afla pas cu pas ce ai de făcut, dacă e pentru tine, vei descoperi plăcerea de a face altceva, de a schimba ceva, de a vedea o altă perspectivă a vieții.

Am pauză, am timp și de sport, chiar asta îmi lipsea în ultima perioadă. Sunt mulțumit, nu regret că am luat decizia asta; chiar învăț, îmi place, mă atrage, cred că nu trece zi în care să nu mă gândesc la a scrie cod sau la problemele de pe platformă. 

Am găsit liniștea sufletească și în familie, m-am organizat și în familie, chiar dacă am o fetiță și îmi ocupă foarte mult timp pentru că încă este foarte mică și nu a ajuns la grădiniță; cei cu familie știu mai bine asta.

Mă organizez și învăț. Împart timpul, cu familia, cu cei de la WellCode. Am renunțat la celelalte plăceri, la a pierde timpul inutil, la a sta pe site-urile de socializare sau altceva. Chiar vreau să fac o schimbare în viața mea și cred cu tărie că cei de la WellCode mă vor ajuta să fac asta. 

Sper că vi s-a părut interesant și sper că nu am omis nimic, a fost o simplă pauză de 5 minute în care să vă împart părerile mele cu cei de la WellCode. Pauza s-a scurs, însă ne vedem pe platformă. Salutare!”

Dacă ești un familist ca și Alex și vrei să afli mai multe păreri ale cursanților Wellcode, accesează link-ul către pagina noastră WellCode Păreri și convinge-te de ce o reconversie profesională alături de noi este cea mai bună decizie.

Pentru a învăța programare și a începe o carieră de succes, dă click pe link și intră pe pagina noastră WellCode, unde te poți înscrie în programul nostru de mentorat. Primele lecții sunt gratuite!