Roxana vine dintr-un domeniu care nu are legătură cu programarea, însă după ce a învățat cu ajutorul echipei noastre în 5 luni cât alții în ani de zile, ea și-a redescoperit încrederea în sine. Asta are ea de spus despre experiența ei cu echipa WellCode:

“Salut! Mă numesc Roxana Cojocariu, am 45 de ani, sunt din Iași și sunt tehnician dentar. Vreau să vă vorbesc despre experiența mea împreună cu echipa WellCode, în programul de mentorat.

M-am înscris în programul lor de mentorat pe 22 mai anul acesta și acum suntem în 12 octombrie, deci deja am 5 luni de zile în care am reușit să termin un abonament Full BAC, asta înseamnă că am învățat cam ce învață elevii în liceu în 4 ani de zile și sunt tare mândră de asta. Eu am terminat liceul acum 28 de ani și am făcut apoi o postliceală sanitară, tehnică dentrară; nu are nicio legătură chestia asta cu matematica, cu informatica, nu am făcut informatică deloc în liceu, practic ei m-au luat de la 0 barat. 

În 5 luni de zile, chiar și în perioadele aglomerate de la serviciul meu, am reușit totuși, ținându-mă de treabă, să termin acest abonament și să învăț cam ce învață elevii în 4 ani de zile la informatică.

Știu că toată lumea este reticentă când vine vorba să accesezi un program de mentorat de pe Internet. Și eu am fost la fel inițial, dar pe mine m-a convins reputația lui Petru Trîmbițaș, care este fondatorul și sufletul WellCode. După ce i-am cunoscut și pe ceilalți, nu personal, ci prin intermediul platformei și al suportului constant pe care mi l-au acordat în aceste 5 luni de zile, realmente vreau să vă încurajez să vă îndepliniți un vis, dacă visul vostru este să deveniți programatori, dacă pur și simplu doriți să știți mai mult sau dacă vreți să vă mențineți creierul activ, apelați cu încredere la ei.

Pe mine m-au convins, eu deja m-am înscris în partea a doua a programului lor de mentorat. Deși acesta ar trebui să fie un testimonial, eu de fapt le mulțumesc acestor oameni minunați de la WellCode pentru că pe lângă multele cunoștințe în domeniul programării, am câștigat multe în respectul față de mine și am acum încredere în mine că pot face absolut orice.

Vă încurajez pe toți să încercați, oricare ar fi visul vostru. Nu vă dați bătuți, pentru că mereu există o modalitate; există pe lumea asta oameni serioși care nu te lasă să te lași, iar practic asta sunt ei. Asta îi caracterizează cel mai bine. Odată ce te-ai îmbarcat cu ei pe drumul acesta, nu te lasă să te lași. Dacă ești deprimat, toată lumea încearcă să te motiveze, dacă ai o problemă, se găsește o soluție, dacă întâmpini o problemă la teorie, la probleme sau ceva nu ai înțeles, poți să pui oricâte întrebări. Niciodată nu sunt prea multe întrebări încât să plictisească lumea și să te aștepți că nu îți vor mai răspunde din cauza numărului mare de întrebări puse.

Sunt colegi care, ca și mine, vin din cu totul alte domenii, care nu au avut nicio legătură cu informatica și care au un real succes în urma programului pus la punct de Petru și de echipa lui. 

Vă mulțumesc încă o dată, îmi sunteți foarte dragi și sunteți pe sufletul meu pentru că mi-ați dovedit că la orice vârstă, oricine poate orice dacă își dorește cu adevărat. Vă pup!”

După cum a mărturisit și Roxana, atât timp cât ești motivat, nimic nu te va împiedica să-ți atingi țelurile, indiferent de fundalul profesional sau de vârstă. Dacă dorești să citești despre mai multe povești similare Roxanei, accesează pagina noastră WellCode Păreri. Poate într-o zi și experiența ta cu noi va fi postată acolo.

Dacă vrei să înveți și tu programare de la 0, dă click aici.