Programul de mentorat WellCode, în totalitatea lui, este un traseu unde obstacolele stau la fiecare colț. Drept fie spus, e învățare pură. Dacă e greu, e bine. E un greu gradual, nu un greu exponențial. Numai așa, fiind tot timpul în zona proximei dezvoltări se poate evolua și ajunge la rezultate. Dificultatea se percepe diferit și fiecare reacționează diferit la obstacole. Fiind alături de cursanții noștri în fiecare zi, știm lucrurile acestea. Conform recomandărilor noastre, ei lasă păreri și recenzii constant în secțiunea special dedicată acestora, mai exact “WellCode Păreri”.

Câteva fenomene ies în evidență în procesul de învățare iar în următoarele paragrafe avem ocazia să vă prezentăm câteva dintre părerile clienților noștri despre ce trăiri provoacă și care este prețul de a fi un cursant WellCode.

„M-a lovit inspirația”

Și dintr-o dată soluția apare în minte și nici măcar nu ne gândeam la problemă. O testăm pe platforma WellCode și merge. După atâta timp, e o senzație foarte placută și ne simțim mândri de noi.

Tehnic vorbind, ce se întâmplă când înveți programare este creativitatea care își urmează procesul. Când am luat o pauză s-a pornit un proces de incubație, unde problema a avut timp să fie digerată de creier. Iar când a venit soluția, aceasta s-a manifestat printr-un proces de iluminare.

„Mi-a luat 45 de minute…iar acum…doar 23”

„Repetiția este mama învățăturii” se spune în popor. Și indiferent de cât de familiarizați suntem cu acest proverb, trebuie să îi recunoaștem valoarea.

Mai sus avem exemplul unui cursant al programului de mentorat WellCode care a văzut ce preț are munca constantă, de calitate și ce rezultate poate ea aduce. Fiind proaspăt intrat în program, el a obsevat efectiv ce înseamnă ca informația să se cumuleze. Fiecare problemă conține informație deja învățată și informație nouă să asigurăm progresul. În acest fel, dacă se depune cantitatea necesară de efort, se poate vedea, la fel ca în exemplul de mai sus, cum lucrurile merg din ce în ce mai bine și de la o problemă la cealaltă ești mai priceput decât ai început.

Când are loc câte o experiență ca acestea, care dau încredere cursanților noștri și le validează atât capacitățile tehnice cât și inteligența, ei nu ezită să împărtășească cu noi din trăirile lor. Fie că lasă o recenzii sau păreri pe rețelele de socializare, avem ocazia să ne bucurăm împreună de reușitele lor.

Cu drag,

Echipa WellCode