În contextul pandemic, unde auzim zilnic de firme care o duc greu, care trebuie să închidă, ne mirăm de faptul că domeniul IT este în creștere. Lumea se refugiază în online și găsește confort într-un job care îi permite să lucreze, să aibă activitate chiar și în perioade extreme, cum ar fi aceasta. Dacă digitalul rezistă când toată lumea e inchisă, înseamnă că va fi prezent mult timp în continuare. 

WellCode este un asemenea exemplu. Creșterea din 2020 a impactat mulți oameni. Atunci când majoritatea a fost constrânsă să stea în casă, anumite gânduri au început să apară. Oamenii au început să măsoare și să cântărească mai multe aspecte ale vieților lor. Cei pasionați de programare și care și-au dorit de mult să facă asta, au avut ocazia să ia atitudine. Timpul a permis și noua pespectivă asupra vieții, cum că aceasta este scurtă și imprevizibilă, le-a dat curaj. Ei au ales o pregătire de top, fapt care a adus WellCode-ului o creștere semnificativă.

De la furnizori la clienți, de la fondator până la ultimul angajat, WellCode dovedește că este și va fi prezent în continuare, iar succesul este datorat tuturor.

Pentru că plănuim ca în 2021 să ajutăm și mai mulți oameni să ajungă programatori, avem nevoie să mărim echipa

De aceea, WellCode angajează! Fie că ești o persoană activă și îți place să vorbești cu oamenii, sau ești un strateg bun, există un loc pentru tine. Fie ca ai 0 experiență sau ai deja un CV consistent, ai șansa să aplici la una dintre pozițiile disponibile.

Acestea pot fi consultate la acest link. În cazul în care ți se pare că te potrivești uneia dintre ele, ești invitat să aplici urmând pașii de pe site. Nu ezita să ne vizitezi și pe WellCode.ro să vezi din experiență proprie platforma noastră.

Află cum au fost schimbate viețile oamenilor în urma programului nostru de mentorat, accesând pagina WellCode Păreri sau canalul de YouTube cu același nume.

Te așteptăm!