Vreau să-ți spun câteva cuvinte pe scurt despre situația actuală în care ne găsim cu toții. Deși este cât se poate de serioasă treaba, dacă respectăm măsurile impuse de autorități, anume să STĂM ÎN CASĂ și normele de igienă, suntem protejați.

Acum dacă privești situația din punct de vedere profesional, poți privi lucrurile în două moduri: 

  • Te stresezi foarte mult și te gândești la ce e mai rău.
  • Vezi lucrul acesta ca pe o oportunitate care îți oferă șansa să faci o schimbare.

Majoritatea domeniilor sunt grav afectate. Mulți și-au pierdut deja locul de muncă sau au intrat în șomaj tehnic. Unele firme mici și-au închis de tot activitatea și nu știu cum să treacă mai departe de criza aceasta. Chiar și guvernele sunt depășite de situație și foarte greu găsesc rezolvări. Însă există soluții.

Dacă apar probleme, există și rezolvări. Dar depinde foarte mult de modul în care privești și accepți situația: ca pe un dezastru sau ca pe o oportunitate.

Dacă ești printre cei care se îngrijorează de situația din prezent, încearcă să te detașezi puțin de toată treaba asta și să gândești obiectiv: Ce ar trebui să fac? Spre ce să mă orientez? Care domeniu nu este atât de afectat și oferă o siguranță și stabilitate din toate punctele de vedere?

Chiar dacă lucrurile sunt pe pauză acum, ce înseamnă acest lucru pentru tine? Oportunitatea care bate la ușă! 

Ai mult mai mult timp liber să poți să-ți dezvolți o abilitate care să te ajute pe plan profesional și să-ți asigure viitorul.

Sau ai timp liber să nu faci nimic, să te îngrijorezi și să te plângi de cât de rea este situația. 

Însă nu uita: după fiecare criză, există un boom. Iar după ce situația se va termina (și știm sigur că se va termina), tu poți să fii unul dintre cei care au profitat de oportunitatea oferită de această criză și nu au stat degeaba. Oportunitatea a apărut la ușa ta. Tu ce alegi?

Dacă vrei o soluție, accesează pagina WellCode și înscrie-te în programul nostru de mentorat. Nu trebuie să ne crezi pe noi pe cuvânt, vezi doar părerea zecilor de cursanți care au terminat deja programul nostru.